eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN ÇAMYAR’DAN ,AK PARTİYE YASAK

BAŞKAN ÇAMYAR’DAN ,AK PARTİYE YASAK
12 Aralık 2016 - 1:37

ededvddd

Belediye ve bağlı bulunduğu parti teşkilatı arasında gelenek sürüyor. Ünye’de 3 dönemdir devam eden  siyasi sürtüşme kamuoyunun gözü önünde bütün çirkinliği ile devam ediyor.Öyle ki Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar şuana kadar ki çizgisiyle ve yaklaşımıyla AK PARTİ düşmanı gibi hareket ediyor.fbrrr

GÖREVE GELDİĞİNDEN BERİ AYNI OYUNLAR

En son Belediye Meclisinde Organize sanayi bölgesi için komisyona seçilecek üye seçimlerinde yaşanan skandal olay, halen tazeliğini korurken yine başka bir olayı  sizler için tespit ettik.

FARKINDAMISINIZ?

Aynı siyasi partiye mensup insanların içinde bulunduğu Ünye Belediyesi yöneticileri ve Ak parti ilçe teşkilatı arasında yaşanan bu çekişme  Ünye’ye zarar vermektedir.Hizmetler ve yatırımlar için harcanması gereken enerjinin böyle boş ve gereksiz işlere harcanması ne yazık ki kamuoyunu rahatsız etmektedir.

2 Gün önce Vali Balkanlıoğlu’nun Ünye Müze eve gerçekleştirdiği programın basına servis edilen haber içeriğinde ve fotoğrafında kişisel çekişmenin halen devam ettiği belgelendi.

Haberin içeriğinde programa katılan hemen hemen herkesin ismi yazılırken,bir kişi programda yok sayıldı. Programa katılan 8 kişinin adları ve fotoğrafları yayınlandı ve servis edildi.Bu haberi tüm basına ve ajanslara servis eden, işine geldiğinde her yerde AK Partiye kuruculuk yaptım diye nutuklar atan Ünye Belediye Başkanı Ahmet gfgÇamyar skandallarına bir yenisi ekledi.

İlçe Başkanına SANSÜR 

Davasının  kurumu olan Ak parti ilçe Başkanına uyguladığı sansür bu yaklaşımıyla bir kez daha gözler önüne serildi.Kişisel çıkarlarını ,memleket ve parti menfaatlerinin önünde tutmaya devam etti.Şuan ki makamına kendisini getiren Ak partinin ilçe Başkanlığı makamına bile saygı gösterecek erdemlik de olmadığını gösterdi.

Sayın Çamyar’ın Ak parti ilçe Başkanlığı döneminde en çok muzdarip olduğu iki kurum arasındaki çekişmeyi sonlandıracağına devam ettirmesi akıllara şu soruları getirdi.

Sayın Başkan Çamyar, 

İlçe Başkanını o makama getirenlere ve makama saygınız yok mu?

Siz isimleri değil, makamı itibarsizlaştırdığınızın farkında mısınız ?

dfffff

İlçe Başkanı olduğunuz dönemde de aynı durumdan şikayetçi değilmiydiniz ?

Çekişmelerden en çok şikayetçi  olan  bir kişi olarak,bu olaya neden çanak tutuyorsunuz?

Siz ne zamandır egonuzu ve kendi menfaatlerinizi, partinizin ve memleketinizin önünde tutmaya başladınız ?

Ak parti düşmanı gibi  hareket ettiğinizin farkındamısınız ?

Ak parti İlçe Başkanıyken de,Belediye Başkanlığınız sürecinde bu çekişmeler süre geliyorsa,   acaba SORUN SİZDE Mİ ?

İLK VE SON OLMAYAN bu tutumunuza daha ne kadar devam edeceksiniz ?

Not: Biz bu haberin pazartesi yayınlanacağını belirtiğimiz günden sonra,Ünye belediyesi kendi sitesinde ilçe başkanının ismini habere eklemiştir.Fakat görüldüğü gibi ilk yayınlanan ve ajanslara servis edilen haber metni yandaki örneklerde görülmektedir.

gggg6

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-