eskort samsun

ÜNYENETHABER

Terörü Kınıyor, Lanetliyoruz.

Terörü Kınıyor, Lanetliyoruz.
12 Aralık 2016 - 11:28

teroru-ve-terorden-medet-umanlari-nefretle-kiniyor-ve-lanetliyoruz

10 Aralık Cumartesi akşamı İstanbul’daki Vodafone Arena Stadyumu yakınlarında güvenlik güçlerine yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını nefretle kınayan Ünye Fen Adamları Derneği Başkanı Musa Kıranlı yayınladığı basın bildirisi şu şekilde;

“İstanbul Beşiktaş’ta Vodafone Arena yakınındaki patlamalarda 30’u polis 8’i sivil, 1’i kimliği tespit edilememiş 39 kişi şehit olmuş, 154 kişi yaralanmış.

Milletimizin huzurunu, ülkemizin güven ve istikrar ortamını bozmayı amaçlayan bu patlama terör olayında katliamda; hayatlarını kaybeden vatan evlatları şehit ailelerine ve 24 saat vatanımızın ve vatandaşlarımızın huzur ve güveni için çalışan güvenlik güçlerimize başsağlığı diliasayoruz.

Beşiktaş’ta yapılan hunharca, insanlık dışı terör olayını kınıyor, terörü yapana, terörü destekleyene, terör üzerinden siyaset yapanlara Lanet olsun…

Kaynağı, söylemi, amacı, adı ne olursa olsun, her türlü terör eylemine, terör örgütüne ve her türlü hukuk dışı olaylara karşı hep birlikte olmalıyız. Bu Ülke, bu topraklar hepimizin…

Bu tür terör saldırıları karşısında göstereceğimiz dayanışma, teröre vereceğimiz en büyük ve en anlamlı cevap olacaktır.

Bu hunharca patlamayı katliamı yapanlar, bu toprağın vatan olmasında şehit olan Türk, Kürt, her dinden ve etnik kökenden birlikte vatan için düşünmeden canlarını veren halkların bin yıllık kardeşliğini asla zedelemeyeceklerdir.

Güvenlik kuvvetlerimiz 24 saat tedbir almak, vatandaşımızın huzur ve güveni için çalışmak için çaba sarf ediyor. Bundan asla şüphemiz yoktur. Güvenlik güçlerimize güvenimiz tamdır.

Her ne olursa olsun ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü, güvenliğini ve huzurunu sağlamaya çalışan Asker-Polis tüm güvenlik güçlerimizin kudret ve cesaretleri karşısında asla amaçlarına ulaşamayacaklardır.

Terör örgütleri ile birlikte işbirliğinde olanlar; Tüm Dünya görmektedirler ki; Birlikteliğimize ve kardeşliğimize karşı, vatanın bölünmezliğine karşı, istikrara karşı yapılan saldırılar bizleri birbirimize daha da kenetlemektedir. Bu tür terör saldırıları, Devlet ve Millet olarak bağımızı daha da güçlendirmektedir. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği üzere Mücadelesini, “ölürsem şehit, kalırsam gazi” anlayışıyla veren bir milleti yolundan döndürecek bir silah daha icat edilmemiştir.”

Millet olarak, özellikle de siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve medya olarak, bu saldırıların tümüne karşı, aynı duyarlılıkla, aynı samimiyetle, aynı insani ve ahlaki duruşla tavrımızı ortaya koymalıyız.

İnşallah Yılın sonu gibi, yaşadığımız terör olaylarının sonu olur. Allah, Birliğimizi dirliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin.

Başımız sağ olsun…

 

Musa KIRANLI

Ünye Fen Adamları Derneği Başkanı

Türkiye Teknikerler Birliği ORDU İl Temsilcisi

gggg6

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-