eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Şoför Esnafı S Plaka İçin Toplandı

Ünye’de Şoför Esnafı S Plaka İçin Toplandı
13 Aralık 2016 - 12:29

r

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor ve Ünye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Bekir Şimşek, S plakalı taşımacılık sektörünün akıbetini görüşmek için, Ünye’de servis taşımacılığı yapan kişi ve firmalarla bir araya geldi.

Ünye Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Ünye’de servis taşımacılığı yapan 100’ün üzerinde kişi ve firma sahipleri katıldı. Bu fiyatlara S plaka almayacaklarını ve sonuna kadar gideceklerini söyleyen servis taşımacıları, bu konuda kararlı olduklarını belittiler.

Ünye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bekir Şimşek toplantıda, S plaka ve amaçları hakkında bilgi vererek, Ordu Büyükşehir Belediyesinin S plakalarla ilgili çalışmalarını anlattı. S plakaların fiyat belirlenmeasindeki sıkıntılı sürece de değinen Başkan Şimşek, servislerin para kazanamadığını söyledi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor ise “Hepimizin niyeti sizin memnun olacağınız fiyatlara S plakaları almak ve ekmek parasını kazanmak. Biz Ünye’de sivil toplum örgütleri olarak bir arada bulunuyoruz, destek oluyoruz. Bu noktada ortak hareket etmede sıkıntımız yok. Ama önemli olan sonuç almak. Ben buradaki fiyatın 12-15 bin lira olması yönünde resmi yazı yazdım. Büyükşehir Belediyesi randevu verirse gideriz. Biz sizin yanınızdayız, biz isteriz. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu Ünye’nin OSB toplantısında biz 70-80 bin Altınordu’ya vermişken, Fatsa’ya da 40 bin liraya da Fatsa’ya verirken Ünye’de bu rakamın altına düşemeyiz. Düştüğümüz an diğer ilçelerde zor durumda kalırız dedi. Biz yalnız da kalsak bu yolu yürüyelim, biraz daha fiyat kırabilir miyiz ? Bu kararı siz vereceksiniz, sizin önünüze geçe gibi bir şansım yok. Benim üyemsiniz, ne kadar düşüğe alırsanız ben sevinirim. Siz karar vereceksiniz. İsterseniz ortak hareket edin, dilekçelerinizi yazın. Bu dilekçeleri gönderelim, yeniden değerlendirilsin. Bütün buna rağmen yok fiyatı kırmıyorum diyorsa karar sizin olacak” dedi.

gggg6

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-