eskort samsun

ÜNYENETHABER

2017’DE ORDU SANATA DOYACAK

2017’DE ORDU SANATA DOYACAK
13 Ocak 2017 - 22:36

dvdvd

15 OCAK 2017 Pazar günü saat 13-00 ve 15-00 ,de Ordu Kültür Sanat Merkezinde çocuklar için PİNKYO Orduya dfddgeliyor Gepetto iyi bir kuklacıdır. Bir gün kukla yaparken kuklanın konuştuğunu fark eder.

Bu olaya çok şaşırır ve sevinçle ona Pinokyo adını verir. Pinokyo komiklikler yapar insanlar gibi konuşur, dans eder. Pinokyo, bir gün diğer çocuklar gibi olmak ister ve Gepetto’yu dinlemez sorumluluklarını yerine getirmez, bahaneler bulur. Gerçeği söylemediği zaman burnu uzar…

Yolda iyi kalpli periyle tanışırlar. Peri onu kötü kalpli Tilki ve Kedi’den korur, eve dönmesi için yardım eder. Ancak, kötü kalpli Tilki ve Kedi Gepetto’ya tuzaklar kurarlar.

Gepetto kurtulacak mı? Pinokyo gerçek insan olabilecek mi? Bunları hep birlikte öğreneceğiz.Oyunun biletleri 20 tl den Orduda Berona Ayakkabıda satışa çıkmıştır Bilgi- 0-425-225314

 

 

NE SENİNLE NE SENSİZ!… herhalde başka söze gerek yok….

15 OCAK 2017 ORDU KÜLTÜR SANAT MERKEZİN,DEcdddd

Bakışlar birleşti,düşünceler kesişti,Dünya durdu adı ; Aşk oldu….

Geriye bir tek adım kaldı; Evlilik…

Nikah masasında son kez aynı fikirde olup, ‘Evet’ dediler….

 

Ne olduysa ondan sonra oldu , herşeyi şeytan aldı götürdü…..

Amaaaa satamadan da geri getirdi….

 

Sema ve Macit evliliğin kurallarını, Hülya ve Ragıp aşkın kanunlarını yazıyorlardı…. Sosyal medya takıntısı,maç çılgınlığı,dizi saplantısı,mağazadaki indirimler,kıskançlık,ters giden süprizler derken işler nasıl bu noktaya geldi kimse anlamadı….Oyunun biletleri ELVİN BALE BERONA AYAKKABI,da  ve PİYANO CAFÉ kültür sanat merkezin satışa çıkmışdır

CANIM KARDEŞİM 2 YENİ MÜZİKLİ DANSLI OYUNLA ORDU KÜLTÜR SANAT MERKEZİN.DE
TRT Çocuk kanalında yıllardır çocukların sevgilisi olan iki kardeş Müge ve Mine, yanlarına sevimli kedileri Mıncır’ı da alarak dünyayı dolaşıyor.
TRT Çocuk kanalında reyting rekortmeni olan “Canım Kardeşim” adlı çizgi dizi çocuklarla buluşuyor.
Gösteri; çevre duyarlılığı, farklı olanı anlamaya çalışmak, empati, kardeşlik, dayanışma gibi evrensel temaları regrgeğlendirici bir dille ve coşkulu müziklerle sahneye taşıyor.Neden çocuk oyunu cevabını bu oyunda en güzel şekilde bulabilirsiniz Okul öncesi dönem gerçektende çok önemlidir. Çünkü bu dönemde çocuk dış çevreyle ilk bağlantılarını kurmaya başlar. Bazı kavramları ve nesneleri yeni algılamaya başlamıştır. Çocuk oyun oynamayı sever ve oyun oynayarak öğrenme çocuk için oldukça etkili bir faktörüdür.
1. Çocukların içlerinde varolan yaşam, içtenlik duygularını ve imece kavramının gelişmesini sağlar.
2. Çocuk tiyatrosu çocuğun düşünme, düşleme, duygulanma yeteneklerini geliştirir.
3. Çocuğun kişiliğinin olgunlaşmasını sağlar.
4. Çocuğun çevresiyle uyum sağlamasına yardım eder.
5. Çocuk tiyatrosu özdeşleyim ve estetik haz yoluyla çocuklara yeni davranışlar, kuralar, değerler kazandırır.
6. Çocuk tiyatrosu çocuğa yakın çevresini, evreni ve evrendeki yerini algılamakta önemli ip uçları verir ve bu konuda çocuğa yardımcı olur.
7. Çocukta karar verme yetkisini geliştirir, olayları çok yönlü değerlendirmesini yanı objektif olmasını öğretir.
8. Çocuğa güzel sanatların diğer dalarını tanıtır ve sevdirir.

Çocuk oyunları diğer oyunlardan farklı olmalıdır. çevreye onların gözüyle bakılmalı ve oyunda onların anlayacağı kavramlar kullanılmalıdır.
Çocukların sevdikleri kahramanları sahnede görebilecekleri, onlarla birlikte heyecanlı bir yolculuğa çıkacakları gösteri, kıpır kıpır danslarıyla tüm çocukları eğlenceye davet ediyor.12 ŞUBAT 2017 Ordu Kültür Sanat Merkezin,de sergilenecek oyunun biletleri BERONA ayakkabıda satışa çıkmıştır Bilgi 0452 2253145

Yapım: TRT Çocuk – Portakal Filmcilik – Gergedan

‘Bütün Kadınların Kafası Karışıktır’

Yoğun İlgi Gören ‘Bütün Kadınların Kafası Karışıktır’ Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde izleyiciyle buluşmaya geliyor 11 NİSAN 2017,de saat 20,00 de

 

Sahnelendiği günden beri tiyatrosevenlerden yoğun ilgi gören yılın en iddialı “bunalım komedisi” “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır”11 Nisan 2017 akşamı Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde!vrfbrf

AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu tarafından sahneye konan “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır”;Deniz Çakır, Şebnem Sönmez, Zeynep Kankonde, İpek Türktan Kaynak ve Kadir Çermik’in muhteşem performanslarıyla dikkat çekiyor.

Kadınlara, kadınlık hallerine dair bir oyun olan “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır”; çoğunluğu kadınlardan oluşan ekibiyle de, yılın en iddialı bunalım komedisi.

Ece Temelkuran’ın 1996 yılında yayınlanan ilk kitabın yeni bir yorumu olarak nitelendirilebilecek “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır” oyunu; gerek dikkat çekici ekibiyle, gerekse iyi kurgulanmış metniyle izleyenleri anında etkisi altına almayı başarıyor.

Seray Şahiner tarafından uyarlanan ve ardından Selen Uçer tarafından günümüzde geçen bir olay örgüsü eklenerek kara komedi bir tiyatro oyununa dönüştürülen oyun; kadınların her türlü baskı altında verdiği yaşam mücadelesini ve kafalarındaki ‘karışıklığı’ ya da ‘karıştırılmış olmasını’ sorguluyor.

Kocasından ayrılan, son kitabı yeni yayınlanmış yazar Ebru Uysal, bir buhran geçirmektedir. Evinin balkonundan bir intihar girişiminde bulunur. Komşuları Perran, ünlü şarkıcı Meltem Kaya ve yardımcısı Aysel cama çıkarlar ve onu durdurmaya çalışırlar. Ebru’nun isyanı devam ederken yüzleşmeler yaşanacaktır.

Oyunun hem yazarlığını ve hem de yönetmenliği Selen Uçer üstlenirken, dramaturgluğunu Saim Güveloğlu, dekor ve kostüm tasarımını ise Natali Yeres gerçekleştiriyor.

Tüm gösterimlerinde büyük bir ilgi toplayan “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır”; 11 Nisan 2017, akşamı saat 20:00’de Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde izlenebilir.

Oyununa ait biletler; Biletix ve Berona Ayakkabı Elvin Baleden temin edilebilir.Bilgi 0452 2253145

 

15878787_10209849060856576_1436579668_n

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-