eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE MEMUR-SEN BAŞKANI POLİSE YAPILAN SALDIRIYI KINADI

ÜNYE MEMUR-SEN BAŞKANI POLİSE YAPILAN SALDIRIYI KINADI
15 Aralık 2016 - 13:32

z41_654654996459

ÜNYE MEMUR-SEN İLÇE BAŞKANI DAVUT ŞİŞMAN”IN İSTANBUL’DA POLİSİMİZE YAPILAN SALDIRIYI KINAMA VE TERÖRİZMLE MÜCADELE BASIN AÇIKLAMASI

 

Son zamanlarda ülkemiz ve milletimiz üzerinde çeşitli oyunlar oynanmaktadır. Özellikle terör belası ile ülkemiz ve ülkemizin kalkınmasına gelişmesine yönelik engeller çıkararak egemen güçlerin “terör ve terörizm silahını” kullandıkları görülmektedir. Milletimiz de bu oyunların farkındadır.

İslam coğrafyası, Ortadoğu bir büyük bela ile mücadele etmektedir. Batı ve özellikle egemen, güç odakları, sömürgeci devletlerin son asırda bu topraklarda geliştirdiği en büyük saldırı örnekleridir Terörizm. Ne dini ne insani hiçbir tarafı ve yönü bulunmayan terörizm İslam coğrafyasını sarmalamış durumda ve ülkemizde ise bunun an acı en katı yönüyle yaşatmanın gayretlerini göstermektedirler.

Tüm mazlum milletlerin hamisi, yakın komşularımızın sığınağı, barınağı olan ülkemiz içinde oynanan büyük oyunların son örneklerini yaşadığımıza inanıyorum. Gelişen değişen ve kendi sanayi ve ihtiyaçlarını karşılama konusunda hızla yol alan ülkemize ayak bağı yapılmaya çalışılmaktadır terör ve terörizm. Amaç belli, Türkiye tökezlesin, hızlı gelişmesin, tekrar batıya, egemen, sömürücü güçlere muhtaç durumda kalsın. Ancak inanıyor ve eminiz ki tarihi tecrübesi ve kararlı siyası irade ile bu sıkıntılar kısa zamanda aşılacaktır.

 Milli iradesine her zaman sahip çıkan bu aziz milletimiz, 15 Temmuz da ve daha önceki tüm engellere karşı dik duruşunu sergilemiş ve kendini ispat etmiştir.

“Ülkemizin huzurunu, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen şer odakları kullandıkları terör piyonları aracılığı ve terör eylemleri ile huzurumuzu bozmaya çalışmaktalar. Karanlık güçler tarafından organize edilen, masum insanların ölümüne ve yaralanmasına sebep olan terör eylemlerini lanetle kınıyoruz.

İstanbul’da yaşanan saldırıda milletin huzur ve güvenliğini sağlamakla görevli güvenlik güçlerimizin ve masum siviller hedef alınmıştır. Saldırıların üzüntüsünü yaşarken kirli emellerin bizi ayırma girişimlerine karşı dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz.

“Bu saldırı açıkça milletimizin huzuruna birliğine ve ülkemizin geleceğine yapılmıştır.  Farklılıkların yüzyıllarca kardeşçe hüküm sürdüğü coğrafyamızda beraberliğimizi bozmaya çalışan herkese kardeş kalacağımızı bir kez daha göstereceğiz.

Türkiye can evine yöneltilen silahlar karşısında geri çekilecek veya teslim olacak bir ülke asla değildir. HER ŞEHİDİMİZ ve her gazimiz, BU TOPRAKLARIN MANEVİ TAPULARIDIR, bu toprakların ilelebet vatanımız olduğunun, bayrağımızın inmeyeceğinin, ezanlarımızın susmayacağının, ülkemizin bölünmeyeceğinin, devletimizin yıkılmayacağının birer ispatıdır.

Ülkemizdeki huzur ve istikrar ortamını hedef alan bu tür terör saldırılarının bir daha yaşanmamasını diliyor, bombalı saldırıda Hayatını kaybeden güvenlik güçleri ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor ve bu hain saldırıyı tekrar lanetliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” .

Dünyanın her noktasında masum insanları öldüren her kimse ona lanet olsun.

 

Davut ŞİŞMAN

Ünye Memur sen ilçe başkanı

cdert

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-