eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Türk Telekom Asis İletişim Merkezi Açıldı

Ünye’de Türk Telekom Asis İletişim Merkezi Açıldı
16 Aralık 2016 - 14:24

dsc_0296

Ünye’de Aslı Akbulut ve İsmail Akbulut’un işletmeciliğini yaptığı “Asis Türk Telekom Merkezi” yepyeni dış ve iç cephe restorasyonuyla Dönerçeşme meydanı karşısında hizmete girdi.

Şirket sahiplerinden Aslı Akbulut, “Gelişen teknoloji her geçen gün yepyeni çözümlerini de beraberinde getiriyor. Tüm bu çözümlerin hepsinin ortak bir amacı var; o da hayatımızı daha da kolaylaştırmak. Biz de Asis ailesi olarak müşterilerin hızla değişen iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına en gü​çlü, en doğru ve en verimli bir şekilde cevap vereceğiz” dedi.

İsmail Akbulut da “Öncelikle açılışımıza katılımlarından dolayı Ünye Belediye başkanı Av. Ahmet Çamyar’a ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.  175 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Türk Telekom, Türkiye’nin en büyük entegre telekomünikasyon şirketidir. Asis ailesi olarak biz de burada 8 kişiyle hizmet veriyoruz. İnternet aboneliğinden tivibuya, cep telefonlarından tabletlere ve bilgisayarlara müşterilerinizi memnun etmek için buradayız. Her bir müşterimizin fikirlerine değer verip saygı gösterdiğinizi hissettirmek için elinizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Sektörde 10 yılı aşkın tecrübemizi ve deneyimimizi daha ileri taşıma anlayışıyla Ünyelilere en iyi hizmeti vermek için haftanın 7 günü açığız. Ayrıca mağazamıza gelen tüm müşterilerimize; birçok markanın teknolojik ürünlerini canlı bir şekilde incelemelerini tavsiye ediyoruz” dedi.

cdert

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-