eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN TEMİZ”Terörün Her Türlüsünü Lanetliyoruz”

BAŞKAN TEMİZ”Terörün Her Türlüsünü Lanetliyoruz”
17 Aralık 2016 - 13:36

timthumb

Saadet Partisi GİK Üyesi ve Ordu İl Başkanı Av. Erkan TEMİZ, terörün her türlüsünü, teröre destek olanları ve onlarla iş birliği yapanları lanetleyerek bir basın açıklaması yayınladı. Başkan Temiz’in açıklaması şu şekilde;

“Geçen hafta Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş’ı kana bulayan güçler bu gün bir kez daha ortaya çıkmış ve Kayseri’yi kana bulamışlar, 13 vatan evladının toprağa düşmesine sebep olmuşlardır. Bir defa da yüreğimiz yanmış, milletçe ciğerimiz parçalanmıştır. Bu elim vaka sebebiyle tüm milletimize başsağlığı diliyor, şehitlerimize Mevla’dan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bir defa daha, terörün her türlüsünü, terörü finanse edenleri destekleyenleri, koruyanları, tüm zalimleri ve işbirlikçilerini şiddet ve nefretle lanetliyoruz.

Ortadoğu’nun ve İslam dünyasının sınırlarını ve sistemlerini değiştirmek için 20.haçlı seferini başlatan Haçlı – Siyonist ittifakı, bu coğrafyayı kan gölüne çevirmiş, son hedeflerinden biri olan Türkiye’yi aynı şekilde iç savaşa, kardeş kavgasına sürüklemeye çalışmaktadır. Dünyanın neresinde bir terör olayı varsa, terör örgütü varsa, savaş varsa, zulüm varsa bunun arkasında IRKÇI EMPERYALİZM vardır. PKK’dan PYD’ye, El Kaide’den, IŞİD’e, Eşşebap’tan Bokoharam’a, DHKPC’den FETÖ’ye kadar tüm terör örgütlerinin destekçileri, organizatörleri aynı güçlerdir. Bu destekçilerin en başında ABD, İsrail ve AB ülkeleri bulunmaktadır. Bunların yanında, Rusya, Çin ve Hindistan’ın da teröre her türlü desteği verdiği, eğitim, silah, strateji, lojistik gibi destekleri sağladığı aşikar bir durumdur.

Irkçı emperyalizm, yani ABD, AB ve İsrail, doğrudan işgal ve savaşma yolu terketmiş, ülkelerin içindeki farklı inanç ve kavmiyete mensup grupları silahlandırarak ülkelerde iç savaşlar çıkarmak suretiyle işgal ve sömürüyü devam ettirmektedir. Irkçı emperyalizmin yeni stratejisi, vekalet savaşlarıdır. Her grup kendisini destekleyen, finanse eden devlet adına savaşmaktadır. Bu savaşların tek kazananı ırkçı emperyalizmdir.

Dünyadaki tüm terör örgütlerinin arkasında ırkçı emperyalizm olduğu gibi ülkemizi hedef alan terör örgütleri PKK, FETÖ, DHKPC, PYD, DAEŞ gibi örgütlerin arkasında da bu güçler yani ABD, AB ve İsrail vardır. AKP hükümetinin STRATEJİK ORTAK VE MÜTTEİK kabul ettiği ABD daha geçen hafta PYD’ye silah ve mühimmat sevkiyatı yapmıştır. Her fırsatta PYD ile ortak hareket ettiklerini ilan etmektedirler. PYD’nin PKK’nın bir yan örgütü olduğu bilinen bir gerçektir. İktidarın, stratejik ortak ve müttefik kabul ettiği ABD, PKK terörünün destekleyicisidir. BU DESTEĞİ, İNCİRLİK ÜSSÜNDEN SAĞLADIĞI DA BİLİNEN BİR DURUMDUR. Bu gerçeğe rağmen halen ABD’ye karşı bir yaptırım uygulanmaması iktidarın nasıl bir basiretsizlik içinde olduğunu, terörle mücadelede samimiyetsizlik içinde olduğunu göstermektedir.

Bir defa daha haykırıyoruz, uyarıyoruz; ABD ile stratejik ortak ve müttefik olunarak terör bitmez. Avrupa’nın bir parçasıyız denilerek terör bitmez. İsrail’e ihtiyacımız var denilerek terör bitmez.

Ülkemizde, İslam coğrafyasında hatta tüm dünyada savaşı, zulmü, terörü bitirmenin yolu, Irkçı Emperyalizmin kurduğu sömürü sisteminin yıkılması, yerine Adil Bir Dünyayı kurmaktan geçer. Bu alternatif gücün oluşturulmasını sağlayacak liderliğe sahip tek ülke Türkiye’dir. Türkiye’nin acilen Tahran, Bağdat, Şam, Kahire, Riyad… ile masaya oturmalı, bu coğrafyadaki zulmün bitirilmesi için terörün bitirilmesi, sömürü ve işgallerin bitirilmesi için iş birliğine gitmesi zorunludur. Çünkü Bağdat’ı savunamayan, Ankara’yı savunamaz. Şam’ı savunamayan Kayseri’yi savunamaz. Tahran’ı savunamayan İstanbul’u savunamaz. Bu coğrafya bir bütün olarak kabul edilmeli ve ırkçı emperyalizme karşı bölge ülkeleriyle, dini, mezhebi, kavmiyeti ne olursa olsun bir araya gelinmeli ortak bir savunma hattı oluşturulmalıdır.

Basınımızın ve kamuoyunun bilgilerine saygıyla arz ederiz.

 

                                                                                        Av. Erkan TEMİZ

                                                                                      Ordu İl Başkanı

cdert

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-