eskort samsun

ÜNYENETHABER

SEDYE İLE GELDİĞİ HASTANEDEN YÜRÜYEREK ÇIKTI

SEDYE İLE GELDİĞİ HASTANEDEN YÜRÜYEREK ÇIKTI
17 Aralık 2016 - 13:58

6

Ağustos 2016’da şiddetli bel ve bacak ağrısı nedeni ile yürüyemez halde sedye ile Çakırtepe Hastanesine getirilen hasta Seyit Ahmet KOÇOĞLU, tedavisinin tamamlanması ile yürüyerek hastaneden taburcu oldu.

Almanya da yaşayan ve tatil için Ünye’ye geldiğini belirten hasta Koçoğlu; aşırı ağrı ve yürüyemez halde hastaneye geldiğini ve dayanılmaz acılar çektiğini kaydetti.

Almanya da bir kez bel fıtığı ameliyatı olduğunu vurgulayan hasta Seyit Ahmet EROĞLU, buna rağmen ağrılarından kurtulamadığını ve son olarak tatil için geldiği Ünye’de sedyeyle hastaneye gelmek zorunda kaldığını ifade etti.

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesinde Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU tarafından muayene ve tetkiklerinin yapıldığını belirten Seyit Ahmet KOÇOĞLU, yapılan tetkiklerde 4 adet bel fıtığı ve ileri düzeyde kanal daralması tespit edildiğini vurguladı.

Doktoru Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU’na sonsuz güvendiğini ve doktorunun ışığında ameliyat kararı aldığını söyleyen hasta Seyit Ahmet KOÇOĞLU Ağustos 2016’da ameliyatını olduğunu ve ameliyat sonrası ağrılarından kurtulmuş, kimsenin yardımı olmadan yürür vaziyete geldiğini ve bunun mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Ağustos ayında ameliyatının ardından 20 gün sonra normal vaziyette Almanya’ya dönüş yaptığını söyleyen Koçoğlu bu kadar kısa zamanda normal hayatına dönmesinden dolayı doktoru Ahmet EROĞLU’na minnet borçlu olduğunu vurguladı.

Kontrolleri için Aralık 2016 da tekrar Ünye’ye geldiğini belirten Seyit Ahmet KOÇOĞLU; ‘’ameliyatımı ağustos ayında oldum ve şu anda aralık ayındayız bu kadar kısa sürede tüm şikayetlerim ve yakınmalarım geçti. Normal hayatıma döndüm. Hatta Almanya’da kontrol için gittiğim Üniversite Hastanelerinde Beyin Cerrahı hocalarının ameliyatımın çok başarılı geçtiğini söylemeleri beni çok gururlandırdı ve mutlu etti. Memleketimde bu tür ameliyatların başarı ile gerçekleşmesinin onurunu yaşadım. Bu vesile ile başta doktorum Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU’na, Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Yönetimi ve Çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum’’ şeklinde konuştu.

cdert

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-