eskort samsun

ÜNYENETHABER

USULSÜZLÜĞÜN BELGESİNİ YAYINLIYORUZ

USULSÜZLÜĞÜN BELGESİNİ YAYINLIYORUZ
17 Aralık 2016 - 14:39

ddddddd

BAŞKAN VE PAZARCILARIN GÖRÜŞMESİNDEN SONUÇ ÇIKMADI

Yeni kapalı çarşı için geri sayım başladı.250 esnafı ilgilendiren pazar ihalesi yaklaşırken sıkıntılar devam ediyor.Esnaflar dernek başkanlarına ilettikleri taleplerin yerine getirilmediğinden şikayet ederek.Şuan ki yerimizde bu şartlarda zar zor iş yaparken,alış verişin olup olmayacağı belli olmayan yer için bizden aşırı paralar talep edilmesi bizleri zor durumda bırakıyor dediler.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ile pazarcılar görüştü.

Sıkıntılarını Başkana anlatıklarını belirten pazarcılar umarız bu kadar insan mağdur edilmez.Başkanımız bizleri dinledi ama ortada net bir şey yok bu işin çözülmesini beklemekten başka seçeneğimiz yok.

ŞEHRÜL-EMİNE GÜVENMEK İSTİYORUZ

Umarız Sayın Ahmet Çamyar,belediyeciliği şirket yönetmekle karıştıran muhasebecilere uymaz, mazbatasını aldığı ereegünkü  ”Bu dakikadan sonra biz sadece AK Parti’nin değil 120 bin nüfusun belediye başkanı olmak için geldik. Yükümüzün ağır, yolumuzun uzun olduğunu biliyoruz.

Bu makamların bize gelip geçici olduğunu da biliyoruz. Biz makamdan güç almak için değil, makama değer katmak için, halkımızın tamamına hizmet etmek için geliyoruz. Artık üzerimizde milletimizin emanetinin ağırlığı var, emanet her şeyden önce güven demektir.
Onun için Ünye’de yaşayan herkesin güvenini kazanmak için mücadele edeceğiz. Bizlere gelen herkes şehrül-emin’e gelmenin rahatlığı içerisinde buraya gelecekler” dediği gibi derdimize çare olur diye umut ediyoruz dediler.

Sayın Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve ekibi siz neyin peşindesiniz ?ssss

Hizmet yaparken insanları mağdur etmekte ne oluyor ? Göreve gelirken şişelemenin orada buluna esnafların mağduriyetini giderme sözü bile veren siz değil misiniz ?Bu gün ise bırakın eski mağdurları,bu insanlara yenilerini eklemeye uğraşmak neyin nesidir?

AĞZINIZDAN ÇIKANI KULAĞINIZ DUYSUN

Belediye sitenizde ve gazetelerde yeni pazaryeri için 2.600 .000 gibi bir rakam harcadığınızı söylüyorsunuz.Bu rakam karşılığında halktan kira dışında kepenk parası adı altında ne parası topluyorsunuz ?Yazık çok yazık bu insanları ne soyulacak kaz,nede kırtlaklarına basılacak kadar mazlum görmeyin,sabırlarını sınamayın…

 

ŞİMDİ GELELİM 2,600.000  TL LİK YATIRIMA

eeeeeee

Altı beton üstü çelik konstrüksiyon bir yapı için ihale bedeli 691.154.06 liradan 22 Nisan’da ihaleye çıkan ve 640 bin+kdv bir şirkete veren ,üstüne bir de iş yerlerinin  içini esnaf yapacak diyen siz değil misiniz ?

Bu yukarıda ki veriler neyin nesi ?Burada kim yalan söylüyor resmi belgeler mi,yoksa dün ne konuştuğunu unutan sizler mi ?

Bu esnafların topu topu 3-4 yıl kalacağı geçici yeni pazaryeri için istenen bu paralar soygun değildir de nedir ?8 bin+6 bin+tadilat parası varın gerisini siz hesaplayın esnaf isyan etmekte haksız mı?

Kira yetmezmiş gibi birde 8 bin lira kepenk parası ne oluyor bunu bir izah edin ?

15592601_10209660340018673_851778160_n

İHALE ÖNCESİ ALINAN PARANIN FATURASI

Bu parayı dernek başkanı neden topluyor,kendisi belediyenin tahsilat bölümünde mi işe başladı yoksa ?

 

Sözüm ona ihaleye girmek için bile pazarcılardan paraları peşin peşin almakta ne oluyor?Normal  ihale böyle mi olur ?Yanda ki faturada görüldüğü gibi, daha ihaleye girmemiş esnaftan alınan paranın faturası neyin nesidir ?Bu usulsuzluk ve yolsuzluk değilde nedir?

Ayın 19’unda ki ihaleye girmek için,ayın 15’inde 6 bin kira +8 bin kepenk parası talep etmek doğru mudur ?Ve bu parayı yatırmayan esnafı oba altından sopa gösterir gibi dükkan vermemekle tehdit edecek kadar meydanı boş mu sandınız ? 

İhaleye çıkmadan,kura çekmeden eşine,dostuna ve parayı bol verene iş yerlerini peşkeş çektiğiniz doğru mu ?

Dünden bugüne yaşanan süreçte belgeleri sizlerle ve kamuoyuyla paylaşırken,el insaf diyoruz.

Her işinizde olduğu gibi bu iştede buram buram usulsüzlük ve yolsuzluk kokuyor….

cdert

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-