eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

8.HAFTANIN ÖZETİ

8.HAFTANIN ÖZETİ
19 Aralık 2016 - 0:23

e9ce7d8fec5a8e8cb9e245d1c3198c50

Cumartesi günü oynanan iki maçla başlayan Ordu 1.Amatör Lig’in 8.Haftası bugün oynanan maçlarla tamamlanırken bir maç hakem kararıyla tatil edildi.

 

Cumartesi günü oynanan Ulubey Belediyespor-Soyaspor ve Kirazlimanıspor-Ordu İdmanyurdu maçlarıyla başlayan 1. Amatör Lig’de bugün 8 maç daha oynandı. Çamaşspor-Çaybaşı Belediyespor karşılaşması 2-1 konuk takımın üstünlüğü ile devam ederken ev sahibi takım oyuncularının ve yedek kulübesinin golden sonra maçın hakeminin üzerine yürümeleri sonrası hakem tarafından saha güvenliği olmadığı gerekçesiyle tatil edildi.

8.HAFTANIN ENLERİ

Ordu 1. Amatör Lig’in 8.Haftasında Çamaşspor-Çaybaşı Belediyespor maçı yarıda kalırken oynanan 9 maçta toplam 43 gol atıldı. Gollerin 24 tanesini ev sahibi cderttakımlar 19 tanesini de konuk takımlar kaydetti. Maçlardan 1 tanesi beraberlikle sonuçlanırken 5 tanesini ev sahibi takımlar, 3 tanesini deplasman takımları kazandılar. Haftanın en farklı galibiyetini Kabataşspor’u 8-3 mağlup eden Korgan Belediyespor ile Gölköyspor’u 7-2 mağlup eden Eskipazarspor elde etti. Bu maçlar aynı zamanda haftanın en gollü maçları olurken Esnafspor ile Perşembespor arasında oynanan ve ev sahibi takımın 5-4 üstünlüğü ile sona eren karşılaşma yine haftanın en gollü maçlarından bir tanesi oldu. Haftanın tek beraberlikle biten maçı ise Fatsa Yaşamspor-Kumruspor maçı oldu. Bu maç 1-1 berabere sonuçlandı.

LİDERLER FİRESİZ DEVAM ETTİ

A Grubu lideri Ulubey Belediyespor, Cumartesi günü oynanan maçta Soyaspor’u 2-0 mağlup ederek 8’de 8 yaptı. Yine aynı grupta Altınordu Belediyespor, Akyazıspor’u 2-0 mağlup ederek 8. galibiyetini elde eden bir diğer takım oldu. Bu grupta aynı puana sahip iki takımdan Ulubey Belediyespor gol averajı üstünlüğü ile liderliğini sürdürürken Altınordu Belediyespor ise ikinci sırada yer almaya devam etti.

B Grubu’nun lideri Ünye 1957 Spor da 8’de 8 yapan bir diğer üçüncü takım. Demirspor’u konuk eden ve 3-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar 8.haftayı da galibiyetle kapatarak 24 puanla zirvede tek başına yoluna devam etti.

İLK DEVRENİN SON MAÇLARINDA ENTERESAN EŞLEŞME

Ulubey Belediyespor-Altınordu Belediyespor ve Ünye 1957 Spor-Çaybaşı Belediyespor

A Grubu’nun zirvesinde aynı puanda ve gol averajı ile sıralanan iki takım ilk devrenin son haftasında ilk kez karşı karşıya gelecekler. Aynı şekilde B Grubu lideri Ünye 1957 Spor da en yakın takipçisi Çaybaşıspor ile ligin ilk devresinin son maçında kozlarını paylaşacaklar. B Grubu’nda alınacak her sonuç zirveyi etkilemeyecek ancak A Grubu’nda beraberlik dışında alınacak skorlar ilk yarının liderini belirleyecek.

8.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI

8-hftsonc

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P