eskort samsun

ÜNYENETHABER

YILMAZ’IN AÇIKLAMALARI SAMİMİ BULUNMADI

YILMAZ’IN AÇIKLAMALARI SAMİMİ BULUNMADI
19 Aralık 2016 - 0:31

İNTERAKTİF HABER

ssss-2

 

BAŞKAN SAMİMİ DEĞİL

Başkan Yılmaz’ın her platforma ve fırsatta Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş ile aralarında sorun olmadığını belirtmesi kamuoyunda soru işaretiyle karşılandı. Vatandaşkar  hangi dağda kurt öldü de Yılmaz 180 derece döndü dediler.

Zira başkan Yılmaz kısa bir süre önce aşağıdaki videoda görüleceği gibi Bakanı Ordu’ya sokmayacağını milyonların gözünün içine baka baka söylemiş ve büyük tepki almıştı. Yılmaz’ın siyasi tecrübesi ile bu açıklamaları yapması ve lafımın sonuna kadar arkasındayım demesinin ardından,bugün ise bu konuda ılımlı konuşuyor olması kafaları karıştırdı.

Şimdi akıllarda yer eden  iki soru var. Yılmaz’ı siyasi tecrübemi,yoksa siyasi kurnazlık mı böyle ılımlı konuşturuyor diyen vatandaşlar tarafından  açıklamaları samimi olarak bulunmadı.

İŞTE O KONUŞMA

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ENVER YILMAZ, AKKUŞLULAR BULUŞMASINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMAR YAPTI…ADETA DOSTA DÜŞMANA DUYRULUR DİYEN BAŞKAN YILMAZ  “BİZ SAYIN BAKANIMIZLA KOLKOLAYIZ ; ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ORDU İÇİN İLERİYE BAKIYORUZ” İFADELERİNİ KULLANDI…

“Huzurun Olabilmesi İçin Bazen Kavga Edilmesi Gerekir” Bu Sözler Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver 15590148_882968685138951_2462110929164538248_nYılmaza Ait….Akkuşlular Buluşmasında Konuşan Başkan Yılmaz Adeta Dosta Düşmana Duyrulur Diyerek Seslendi….

Büyükşehir Ordu’da Yerel İdare Başta Olmak Üzere Milletvekillerimiz Ve Hükümetimizle Uyum İçinde Çalışıyoruz Diyen Başkan Yılmaz “Önceliğimiz Bize Güvenen Halkımıza Hizmet Etmektir;Sayın Bakanımızla Bir Araya Geldik Konuştuk Ve Barıştık” Dedi.

Açıklamalarında “Aklın Yolu Bir” İfadelerini Kullanan Şerden Hayır Doğdu ;  Yaşananlar İçimizdeki Hainleri Deşifre Etti” Dedi.

Başkan Yılmaz, Dün Olduğu Gibi Bugün De Fitne Odaklarına Prim Vermeyerek, Teslim Olmayarak Ve Kararlılıklarından Ödün Vermeyerek, Bugünlere Geldiklerine Dikkat Çekerek,: “Bu Ocaktan Hiçbir Fitneci Güruha Ekmek Çıkmaz. Bu Ocak Kardeşlik, Fedakarlık Ve Özveri İle Kavrulmuştur. Bizim Kısa Tarihimize Bakanlar Bu Gerçeği Açıkça Göreceklerdir.” Dedi.

“Bizler Yola Çıktığımız İlk Günden Bugüne Dostluğu Ve Kardeşliği Büyüttük.” Diyen Yılmaz Fitne Peşinde Olanların Şimdi Kimsenin Yüzüne Bakamadığına Dikkat Çekti .

anket

 

Üzgünüz, şu an hiç anket bulunmuyor.

cdert

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-