eskort samsun

ÜNYENETHABER

   Bıçağın Dayanacağı Kemik de Tuzla Buz Oldu .

   Bıçağın Dayanacağı Kemik de Tuzla Buz Oldu .
19 Aralık 2016 - 16:44

ddddMusul Büyükelçiliği Basılıp Mensupları Rehin Alınana Kadar İşid Terör Örgütü Değildi. Eyalet Sistemi Dahil Hemen Her Konuda Demokratik Açılımlar Yapılıp Haburda, Osloda, İmralıda, Dolmahbahçede Çözüm Yolları Aranırken, Apo Canisine Yol Haritaları Çizdirilirken ,Türkiyenin 7 Bölgesine Çözüm İhaneti Destgekçisi 63 Sakil Adam Yolanırken, Apo Canisine Af Konusunda Toplum Hazırlanırken, Türk Bayrakları Göklerden İndirilip Tc İbaresi Devlet Kurum Ve Kuruluşlarından Kaldırılıp Andımız Okullarda Yasaklanırken ,Hendekler Kazılıp Silah Bomba Ve Her Türlü Mühimmar Depolanırken, Pkk Adeta Aklanmış Terör Listesinden Çıkarılmak Üzereydi .

17-25 Aralık Hırsızlık Yolsuzluk Ve Rüşvet Operasyonu Yapılana Kadar Fetö Pdy Muhterem Hoca Efendi Mütedeyin Müslüman Olarak Millete Pompalandı. Onun Aleyhine Konuşan Her Kim Olursa Olsun Adeta Linç Edildi .15 Temmuz Kahpeliğinden Sonra Fetö Olabildi.

Şimdi Bütün Bunlar Gösteriyor Ki, Terörle Mücadele Etmenin Birinci Şartı Terör Ve Teröristi Tarifle Başlıyor .Her Cümlenin Sonu Kandırıldık İle Biten Devler İradesi Olurmu ?Elbette Bu Netameli Günlerde Devletimizin Milletimizin Ve Hükümetimizin Yanında Olacağız .

Ancak Artık Tribünlere Oynamaktan Vazgeçin! Beceremediğiniiz Binlerce Mesele Üzerinden Algı Yaratıp İçinden Kahramanlık Devşirmeye Çalışmayın .Siz Böyle Davrandıkça Kahramanlarımızın Kanları Akıyor ,Milletimizin Canı Yanıyor.

Devlet İdaresi Hükümet Olma Küresel Ve Yerel Bütün Şer Odakları İle Akıl Ve Şuur İle Mücadele Etmektir. Muhtarlara İtfaiyecilere Şer Kuvvetleri Şikayet Edip Hamasete Zirve Yaptırmak Değildir.

Bu Vesile İle İstanbul Ve Kayserideki Patlamalarda Hayatını Kaybeden Şehitlerimize Allahtan Rahmet Yakınlarına Sabırlar , Yarlılarımızada Allahtan Acil Şifalar Diliyorum.

cdert

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-