eskort samsun

ÜNYENETHABER

YILDIZ ,TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

YILDIZ ,TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
20 Aralık 2016 - 18:13

aaa

Ünye Atlı Spor Kulübü Başkanı Azmi Yıldız, “Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri’nde 27 Kasım Pazar günü düzenlenen Rahvan At Yarışlarının ardından organizasyona destek veren kurum ve kuruluşlara  teşekkür ziyaretinde bulundu.

Daha önce bu maksatla Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlunu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etmişlerdi.

Bugün ise  Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’a ziyarette bulunan Azmi Yıldız ve simitçiler derneği Başkanı Mehmet Kılıçarslan , basın olarak verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Ünye Atlı Spor Kulübü Başkanı Azmi Yıldız,

“Sayın Valimiz önderliğinde bir at yarışı gerçekleştirdik.  Bu yarışta Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ünye Belediyesi bu yarışın gerçekleşmesinde sponsor oldular.  Bu bir dostluk yarışı oldu. 2017 yılında Ünye’de en az 3 at yarışı yapılacağını düşünüyorum.  Bu yarışlar şehirlerarası yarışlardır. Federasyonun son yarışını buraya almaya gayret edeceğim. Bunu da sizin aracılığınızla duyurmuş olalım.

b.  Böyle bir organizasyona desteklerini esirgemeyen  Valimize, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Ünye Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.  Yarında 10-15 kişilik bir ekiple Ünye Belediye Başkanımızı ziyaret etmeyi düşünüyoruz.

Ünye Belediyesi yarışın duyurulması için anonslarımızı yaptırdı, yarışa katılan bütün atların masraflarını karşıladı. Atlarımız Ünye Belediyesi Binicilik tesislerinde kalıyor ve personelimizi de Ünye Belediyesi veriyor. Diğer kalan masraflarımızı da Ordu Büyükşehir Belediyesi karşıladı. Yarışın sunucu kişileri ve ses sistemi konusunda da yardımcı oldular.

Her şey güzel anlatmaktan ve anlaşmaktan doğuyor. Onlarda bizi anladılar ve bizlerde organizasyonumuzu onlara kanıtladık.

Valimiz Karadeniz de böyle bir tesis olmasından dolayı mutlu olduğunu ve her zaman yardımcı olacağını belirtti. Bazı şeyler halk tarafından görülmeyebiliyor. Biz sivil toplum örgütüyüz. Bizim gözlemlerimiz toplumun gözlemidir. Bu nedenle dürüst ve tarafsız konuştuğumuz sürece gözlemlerimiz her zaman geçerli olur. Aksi durumda bizde ciddiye alınmayız. Tekrar bu kadar yoğun işleri içerisinde bizimle alakadar olan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a teşekkür ediyoruz. Bundan sonra at yarışlarımız daha kalabalık seyircileri karşısında olacak. Bundan sonraki süreçte Belediye Başkanımızın hiçbir desteğini esirgemeyeceğinden tereddüdümüz yok. “dedi.

a

cdert

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-