eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Reis Spor Kulübü Wushu Şampiyonasında Ünye’yi Temsil Edecek

Reis Spor Kulübü Wushu Şampiyonasında Ünye’yi Temsil Edecek
21 Aralık 2016 - 20:21

dsc_0269

Kayseri’de 23-25 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan, 1. Erciyes Uluslararası Wushu Şampiyonası’na Ünye’den de bir sporcu katılıyor.

Reis Spor Kulübü sporcularından Ayfer Arslan, bayanlar 83+ kategorisinde ilimize ve ilçemizi temsil edecek.

Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan konuşmasında “23-25 Aralık tarihleri arasında Kayseri ilimizde yapılacak olan 1. Erciyes Uluslararası Wushu Şampiyonası gerçekleşecek. Kulübümüzden bir sporcumuzda milli takım adına, Ünye ve Ordu adına bizi temsilen katılacak. Güzel dereceler elde edeceğini umuyoruz.15644389_10209712149033866_730995633_n

Kulübümüz 1990 yılından beri taekwondo, kick box ve birçok branşta derece yapmış bir kulüptür. Bu nedenle wushu’ya da yabancı değiliz. 2008-2009-2010 yıllarında bu dalda da derece yapmış bir kulübüz.

Biz antrenör değişikliğine gittik. Tabiki Muhammet Erdoğan antrenörümüzle wushu’yu da kulübümüzde branş haline getirdik. Muhammet Erdoğan 3. kademe antrenörümüz. Sporcumuz Ayfer Arslan 3 aydan beri bu maçlara hazırlanıyor ve uluslararası maçta daha deneyimli hoca gerekiyordu. Kulübümüzden ayrılan Kenan hocamıza da emekleri için çok teşekkür ediyoruz. Wushu branşında da emek verdi ve şampiyonlar çıkarttı. Ayfer kızımızın da alt yapısı Kenan hocamızdan olmuştur.

1.Erciyes Uluslararası Wushu Şampiyonası’nda ilimizi, ilçemizi, milli takımımızı en güzel şekilde temsil edeceğimize ve derece yapacağımıza inancındayız. Sporcumuz diğer branşlarda da profesyonel bir sporcu. Taekwondo ve kick box’ta liseler arası yarışmalarda Türkiye 2. olmuş bir sporcudur. Aynı zamanda milli takımda bu yıl 2017 Mayıs ayında Yunanistan’da yapılacak uluslararası şampiyonaya Taekwondo branşında katılacak. Sporcumuza başarılar diliyor ve dereceleri için şimdiden tebrik ediyoruz.” dedi.

cdert

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P