eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜRETİCİYİ KREDİYE MECBUR ETTİLER

ÜRETİCİYİ KREDİYE MECBUR ETTİLER
27 Aralık 2016 - 12:40
sd
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Atatürk Heykelini kaldırmasının, Başkanlık sistemiyle yapılmak istenen Atatürk Cumhuriyetini tasfiyesine yönelik provadan ibaret olduğunu açıkladı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Rize’de Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Heykelinin kaldırılması ile ilgili TBMM’de bir basın toplantısı düzenledi. CHP Karadeniz Bölge Milletvekillerinin de katıldığı basın toplantısında Torun, Rize Belediyesinin 33 yıldır Cumhuriyet Meydanında duran Atatürk Heykelini kaldırmasının, Başkanlık sistemiyle yapılmak istenen Atatürk Cumhuriyetini tasfiyesine yönelik provadan ibaret olduğunu söyledi.

Torun, “Elbette anlıyoruz, Türk milletini ulus yapan en büyük değer “Kurtuluş Savaşı’nın ne anlama geldiğini nerden bilsin? Askerini, polisini “daha ne istediniz de vermedik diye bir terör örgütüne teslim etmiş aymazların, on beş yıllık iktidarlarında akla hayale gelmeyen her türlü hırsızlığı yağmayı yapan,  ne kadar terör örgütü varsa el ele kola, Türkiye’nin kuyusunu kazanları, silahlı örgütleri besleyip Müslüman’ı Müslüman’a kırdırdıklarını çok iyi biliyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerinin onurlu subaylarını, Genel Kurmay Başkanını kumpaslarla yıllarca hapislerde çürüttüklerini, Türkiye’de ne kadar Atatürk stadı varsa sadece ismi yüzünden yıkıp yerine,  yerine yenisini yaptıklarını, Türkiye’de satılacak bir şey kalmadığı için sıra Kurtuluş Savaşının ve Cumhuriyetin izlerini ve Atatürk’ü tarihten kazımak istediklerini de çok iyi biliyoruz. Türkiye Cumhuriyetinin kalbi Atatürk’tür. Atatürk, Türk Milletinin kurtarıcısıdır, önderidir ve değişmez lideridir.   Meydanlarda ki Atatürk Anıtlarını kaldırabilirler ama ulusal kurtuluş mücadelesi yaşamış bir milletin önderini kalbinden silmeye kimsenin gücü yetmez.  Atatürk Türk Ulusunun kalbinde ve zihninde sonsuza kadar silinmeyecek şekilde yerini almıştır. Bu ülkenin yurtsever insanlarının, Atatürk heykelinden boşalan o yere, AKP’nin onbeş yıllık kokuşmuş, talan, yağma ve ihanet dolu iktidarlarının anısına bir heykel dikecektir. Şüpheleri olmasın.” dedi.

cdert

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-