eskort samsun

ÜNYENETHABER

YUNUS EMRE’Yİ BİRDE BÖYLE İZLEYİN

YUNUS EMRE’Yİ BİRDE BÖYLE İZLEYİN
27 Aralık 2016 - 23:56

dede

Yunus Emre Külliyesi Koruma, Yaşatma, Eğitim, Kültür, Turizm ve Sanat Derneği tarafından hazırlanan ”Bir Yunus Emre De Ünye’de” Belgeselinin CD’ si görücüye çıktı.Belgesel yayınlandığı günden itibaren oldukça ilgi görürken, Youtube’den https://www.youtube.com/watch?v=XvZYFoI99yo&feature=share linkten indirilebileceği gibi dernekten de talep edebilirsiniz.

 

Yunus Emre’nin Türkiye’de değişik yerlerde kabri var, bunun bir tanesi de Ünye’de diyen Dernek Başkanı Yaşar dsc_0990Argan “Burada Şeyh Yunus Emre Türbesini ziyaret edenler buranın bir tanıtım broşür veya cd’sini istediğinde elimizde olmadığı için takdim edemiyorduk. Buradan yola çıkarak yönetimimizle görüşüp buranın bir kitabını çıkarttık ama, buraya ait bir görseli olsun ve herkese verelim ve tanıtımını yapalım diyerek yola çıktık. Bu bağlamda bize Şakir Gürel yardımcı oldu, devamında bu yapılacak olan çekimlerin ardından güzel bir metin yazılmalıydı, onu da Edebiyat hocamız, yazar ve şair Zeki Ordu yazdı. Yazılan metni de Ünye’li seslendirme sanatçımız Ömer Atalay yaptı ve ortaya böyle güzel bir eser çıktı. Bundan böyle buraya uzaktan yakından gelenler istediklerinde bu cd’lerimizide alarak Yunus Emre’yi gönülleriyle beraber götürmüş olacaklar. Böylelikle hem Yunus Emre’miz, hem de Ünye’miz tanınmış olacaktır.” dedi.

Yaşar Argan ,Gönüller Sultanı Yunus Emre’ nin ”Bir Yunus Emre de Ünye de ”adlı tanıtım belgeselinin CD’sini temin etmek isteyenlere ücretsiz hediyeye ettiklerini belirtti.İletişim için  452 32491 32 den irtibata geçebilirler dedi.

cdert

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-