eskort samsun

ÜNYENETHABER

BURADA HAYAT VAR ORDU’DA!

BURADA HAYAT VAR ORDU’DA!
05 Ocak 2017 - 8:54

 ads

Gazeteci, yazar, televizyoncu Aynur Tartan; aynı şehirde doğmuş siyaset, sanat ve iş dünyasından ünlü konuklarıyla memleketlerini konuşmaya, konuklarının en yalın, en sade, en içten, en insan hallerini ekrana taşımaya devam ediyor. “Burada Hayat Var”; bu defa Karadeniz’in cennet köşesi, huzur durağı Ordu’nun kapısını çalıyor. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve oyuncu Lale Başar’ın konuk olacağı Aynur Tartan ile “Burada Hayat Var”; 7 Ocak Cumartesi günü saat 16.30’da CNN TÜRK’te!reklam_alani

 

Türkiye’nin tek kent kültürü ve söyleşi programı Aynur Tartan ile “Burada Hayat Var”; bu defa Karadeniz’in huzur durağı Ordu’nun kapısını çalacak. Tartan, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve oyuncu Lale Başar ile “Ver elini Ordu!” diyecek. Ordu’nun çalışkan, güler yüzlü, misafirperver Valisi İrfan Balkanlıoğlu; Ordu sevgisini ve hayal ortağı Ordulularla gönül bağını içtenlikle anlatacak. Balkanlıoğlu ile altın çağını yaşayan Ordu’nun turizmdeki, bal, fındık ve kivi üretimindeki rolü ve yeri de programda dile gelecek. Vali Balkanlıoğlu; Ordu’nun gezi, keşif ve lezzet duraklarına değinecek. Ordu mutfağını büyük bir iştahla anlatan Balkanlıoğlu; ekran başındaki izleyicileri Karadeniz’in cennet köşesi Ordu’ya davet edecek.

 

Yeteneği, çalışkanlığı ve başarısıyla gerçek bir Karadeniz kadını olan oyuncu Lale Başar; aileden, köklerden, memleketten nasıl izler taşıdığını Aynur Tartan’a anlatacak. Eşi ve oğlu da kendisi gibi oyuncu olan Başar; aynı evin içinde üç meslektaş olmanın keyifli ve zor yanlarına da değinecek. Başar; yeni filmi “Sen Sağ Ben Selamet”ten de programda bahsedecek. Başarılı oyuncu çok sevdiği Ordu lezzetlerini de unutmayacak.

 

Aynur Tartan ile “Burada Hayat Var; Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve oyuncu Lale Başar’ın konuk olacağı yeni bölümü ile 7 Ocak 2017, Cumartesi günü saat 16.30’da CNN TÜRK ekranlarında!

 

alani975

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-