eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Sarıkamış Şehitleri Yürüyüşle Anılacak

Sarıkamış Şehitleri Yürüyüşle  Anılacak
05 Ocak 2017 - 22:15

dsddd

8 Ocak Pazar günü Saat 10:00 da 81 İlde eş zamanlı gerçekleşecek olan Sarıkamış Şehitleri anısına yürüyüşe ilimiz adına Ünye ev sahipliği yapıyor.reklam_alani

Başlangıç noktası olarak Ünye Dönerçeşme  meydanı belirlenen yürüyüş için bitiş noktası  Çamlık mevki olacak.  Başlangıç ve bitiş noktasında çeşitli ikramların yapılacağı yürüyüşe Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu tüm Ünye halkını davet etti.

Konuya ilişkin açıklama yapan Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu sözlerinde;

“Gençlik Spor Bakanlığımız 81 ilde eş zamanlı olarak Sarıkamış Şehitlerimizi anma yürüyüş organizasyonu düzenlemektedir. Sarıkamış Şehitlerimizi anma yürüyüş organizasyonu Ordu ilimizde ilk  program olarak Ünye’de yapılacaktır. İl Müdürlüğü’müzün hazırlamış olduğu yürüyüş organizasyonu Ordu Büyükşehir Belediye’mizin ve Ünye Belediye’mizin ortaklaşa düzenlediği bir organizasyondur.

Sarıkamış Şehitleri için yürüyüş 8 Ocak Pazar günü saat 10:00’da yapılacaktır. Yürüyüş için Ordu Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önü Döner Çeşme Meydanında toplanılarak Çamlık mevkiine yürüyüş yapılacaktır. Yürüyüşün başlangıç noktası olan Döner Çeşme Meydanında Ünye Belediyesi tarafından yürüyüşe katılan duyarlı vatandaşımıza çorba ikramı olacaktır. Yürüyüşün bitiş noktası olan Çamlık mevkiinde ise çay ikramı olaraktır. Bu vesileyle Sarıkamış Şehitlerimizi ve bu zamana kadar vatan için tüm şehit kardeşlerimizi anmak için tüm Ünyeli hemşerilerimizi bu yürüyüşe davet ediyoruz. 8 Ocak günü Ordu ilimize, Ünye ilçemize yakışacak bir yürüyüş yapacağımıza inanıyorum.” Dedi.

alani975

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P