eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye’li Voleybolcular Kupa İçin Yola Çıktılar

Ünye’li Voleybolcular Kupa İçin Yola Çıktılar
05 Ocak 2017 - 12:28

3

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Bay Bayan Voleybol 1. Grup Müsabakaları bu yıl Rize’de gerçekleşecek.  6-8 Ocak tarihleri arasında yapılacak müsabakada 11 takım yarışacak.

Müsabakaya Ünye’den 12’şer kişilik 1 bayan, 1’de erkek takımı katılıyor. Antrenörleri Mehmet Koca  ile birlikte bugün saat 09:00’da yola çıkan 2reklam_alani4 kişilik voleybol takımı Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu ile sporcu velileri tarafından uğurlandı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu;

“Bu akşam Rize’de Komite toplantısı yapılacak. Devamında da yarın müsabakalara başlanacak. Müsabakalar 6-8 Ocak arası gerçekleşecek. Müsabakaya Tokat, Erzurum, Artvin, Giresun, Trabzon, Ardahan, Gümüşhane, Bayburt gibi iller katılıyor.

Gençlik Spor Bakanlığımız her yıl Bölgesel Analig adı Altında Bay Bayan Voleybol Lig Müsabakaları düzenliyor.  Organizasyonun amacı yerelde Kulüp veya okul düzeyinde sportif aktivitelerde çalışma yapan öğrencilerimizin bölgesel anlamda daha profesyonel bir ligde geleceğin voleybolcularını seçmektir. Bu organizasyona da Ünye’de fahri antrenörlerimiz, beden eğitimi öğretmenlerimizi, kurumumuzun voleybol antrenörlerinin duyarlı ve disiplinli çalışmalarından ötürü İl Müdürümüzün desteği ile Ordu ilimizi temsilen bay bayan Ünye Voleybol takımları Analig’e gidiyor.

Ordumuz ve Ünye’mizi en iyi şekilde temsil etmeleri adına Rize’de 11 ilin katıldığı Analig organizasyonuna çocuklarımızı motive etmek adına burada bulunup çocuklarımızla görüşerek, helalleşerek onları uğurlayalım istedik.

Bu vesileyle de çocuklarımıza oradaki müsabakalarda derece yapmalarından ziyade yerel takımların sporcuları olarak daha üst düzeydeki bir lige katılarak oradaki havayı teneffüs ederek gelecekteki spor hayatlarında en iyi şekilde kendilerine ne kattıklarına bakarak voleybol branşını daha tesfir etmek amaçlı başarılar dilemek için burada bulunduk. “ dedi.

alani975

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P