eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇÖPOĞLU’NUN KARARINDA NE ETKİLİ OLDU ?

ÇÖPOĞLU’NUN KARARINDA NE ETKİLİ OLDU ?
05 Ocak 2017 - 23:50

mustafa_copoglu_mustesar_yardimcisi_oldu_h6290

Genel Sekreter Çöpoğlu’nun ani bir kararla geçtiğimiz pazartesi apar topar tatile çıkması, Çöpoğlu geri dönmeyecek haberlerinin gazetemiz tarafından kamuoyuna aktarılması ile gündeme bomba gibi düşmüştü.

Ordu Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu istifa etti haberimizin ardından taraflar sessizliğini halen koruyor.

Sayın Çöpoğlu ve Büyükşehir belediyesi tarafından her hangi bir açıklama yapılmamasına rağmen Çöpoğlu’na yakın kaynaklar geçen hafta yaptığımız haberi doğrular açıklamalarda bulundular.

ANKARA’YA GERİ DÖNÜYOR

Çöpoğlu’nun Ankara’da görüşmeler yaptığı ve Ordu’ya geri dönmeyeceği kesinleşmiş durumda.

Çöpoğlu ,Ordu Büyükşehir  genel sekreterliği görevine gelmeden  önce Bakan Fikri Işık müsteşar yardımcılığı görevini sürdürüyordu.Mustafa Çöpoğlu’nun Genel sekreterlik görevini bırakmasının ardından tekrar Ankara’da görevine devam etmek için temaslarda bulunduğu bilgisine ulaştık.

Kamuoyu Çöpoğlu ve Yılmaz arasında yaşanan ve erken ayrılığa sebep olan krizi merak ediyor.

Bu gelişmelerle beraber Büyükşehir belediyesinden  ve sayın Çöpoğlu’ndan henüz resmi bir açıklama gelmemesi de toplumda bir çok dedikoduya sebep olurken,süre gelen sessizliğin ne zaman bozulacağı merak ediliyor.

alani975

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-