eskort samsun

ÜNYENETHABER

BU ZULÜM REİSE İHANET DEĞİLDİR DE NEDİR?

BU ZULÜM REİSE İHANET DEĞİLDİR DE NEDİR?
06 Ocak 2017 - 15:18

ddds

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ünye Belediyesi   halkı özellikle de esnaf ve seyyarları hayatından bezdirmiş durumda.Bunun son örneği bugün kameralarımıza yansıdı.Seyyar satıcıların daha önceden bir kaç kere karşılaştıkları mallarının ve arabalarının zabıtalar tarafından talan edilmesi olayı bugünde yaşandı.Ünye şehir stadyumunun önündeki seyyarcılar  , sabah tezgahları başına geldiğinde kötü manzarayla karşılaştılar.  İddia ettiklerine göre gece yarısı zabıta ekipleri tezgahları darmadağan etmiş ve tüm tezgahtaki ürünleri yere dökmüşler.

Vatandaşı için tüm dünyaya kafa tutan bir liderin  dava arkadaşlarının ise  millete eziyet ederek sözüm ona hizmet vermeye çalışması  manidar bir durum olarak karşımıza bu çirkin görüntüleri çıkardı.Ülkenin içinde bulunduğu bu kritik ortamda Reisi Cumhurun tüm emeklerini bir çırpıda harcayan bir zihniyetin ,vatandaşlara yaptıkları Reisi Cumhura ihanet değildir de nedir ?sorusunu yetkilere soran mağdur seyyarlar;

Konuyla ilgili şikayetlerini gazetemize  anlattılara

Kadir Ünal “Gece saat 02.00 sıralarında Ordu Büyükşehir Belediyesi bu rezaleti yaptı. Bu kadar garibanın ekmeğiyle oynadılar. Büyükşehir Belediyesi’ne bu yakışıyorsa bundan sonra her şey daha berbat olacak. Sen benim ekmeğimle oynuyorsun, garibanın ekmeğiyle oynuyorsun.  Bu kadar vatan haini varken sen gelip garibanlarla uğraşıyorsun.

Ordu Büyükşehir zabıtalarının tek görevi seyyar satıcılar mı?

Başka hangi esnafın yanına denetlemeye gitmiş zabıta? Balıkçıları, kasaphaneleri, fırınları, hangisini denetlemiş? Başkanlar uyuyor. Ünye’de başka iş yok mu?

Sadece 3-4 tane seyyarla mı uğraşıyorsunuz?

Bu rezaletten sonra daha yanımıza gelme şansınız yok. Şu kepazeliğe bakın!

Bu kadar nimet yere dökülür mü? Bu seyyarlar ne yaptı size?

Vatan hainliği mi yaptı, küfür mü etti, para mı istedi?

Artık bundan sonra savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Bundan sonra Ordu büyükşehir zabıtası gelsin bakalım ne olacak?

Benim ekmeğimle kimse oynayamaz. Zabıta amirine diyorum ki, inşallah senin çoluk çocuğundan çıkar bunun acısı.”aa

Sedat Yelen “Zor zamanlardan geçtiğimiz günlerde şu rezilliğe bakın. Bugün arkadaşıma yarın bana. İsa denen zabıtaya söylüyorum. Beyefendi yaptığın büyük terbiyesizlik, sınırı aştın iyice. Ne demek kardeşim gece operasyon yapıp da buraları dağıtmak.

Türkiye’mizin bu zor döneminde Allah başta Cumhurbaşkanımız Reis’imize, milletimize, devletimize kuvvet ve sağlık versin.Bu Burada 3-5 tane zat var Allah onları ıslah etsin. Bizim belediye başkanı Sayın Çamyar değilmiş, ben sonradan anladım. Erhan Eren’miş bizim belediye başkanı. Yazıklar olsun.”

Mahmut Ayhan “Ben Ordu’da savcılığa gittim, savcı bir şey yapmadı. Bana “git müdür bey yardımcı olsun” dedi. Savcı başından savdı beni, hiçbir şey yapmadı. İyi bir müdüre rast gelirsen arabanı alırsın dediler bana. Ordu’da savcı dedi bunu bana.”dedi.

 

alani975

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-