eskort samsun

ÜNYENETHABER

YUNUS EMRE YENİ PROJEYLE TANITILACAK

YUNUS EMRE YENİ PROJEYLE TANITILACAK
10 Ocak 2017 - 22:16

sa

Ünye Yunus Emre Külliyesi Koruma Yaşatma ve Kültür Derneği Başkanı Yaşar Argan ve yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak Dünya Gazete Çalışan Günü dolayısıyla Çakır Medya’yı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşma yapan dernek başkanı Yaşar Argan açıklamasında şunları kaydetti;

“Yunus Emre Yönetim Kurulu olarak, 10 Ocak Dünya Gazete Çalışan Günü nedeni ile sizleri ziyaret etmek istedik.

Ofisinize girmem ile beraber televizyonunuzda yayınladığınız Yunus Emre Derneğinin yeni hazırladığı ve piyasaya sunduğu belgesel dikkatimi çekti. Belgeselimizi yayınladığınız için teşekkür ederiz. Biz Yunus Emre Derneği olarak, insanların kalbinden sevginin eksik olmamasını ve paylaşılmasını istiyoruz. Böyle bir mücadelenin adamı olan gezgin derviş Yunus Emre’nin Ünye’de bir mezarlığının olması, Ünye ile onun arasında bir bağ oluşturuyor Önümüzdeki günlerde İçişleri Bakanlığımızın desteği ile yeni projemiz olacak. Projemizin adı ”Biz ve Yaban Yunus’ta Tamam”.Bu öneli günde bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz.” dedi.

Memlekete sizler gibi birşeyler katmanın derdindeyiz

Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’da bugünde hatırlanmaktan ve ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek,sizlerin Ünyemiz adına bugüne kadar yaptıklarınız ortada ve taktire sayandır.Bizlerde nacizane bu kısa sürede Ünyemize bir şeyler verebildiysek ne mutlu diyor,hepinize bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum dedi.

15878787_10209849060856576_1436579668_n

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-