eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇAYBAŞINDA KARLA MÜCADELEDE GECE MESAİSİ

ÇAYBAŞINDA KARLA MÜCADELEDE GECE MESAİSİ
12 Ocak 2017 - 14:28

aa

Çaybaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Karla Mücadele Ekipleri Büyükşehir Ekipleriyle Koordineli Bir Şekilde, Kar Yağışlarının Ulaşıma Olan 15941670_10209849060736573_1570582610_nOlumsuz Etkisini Ortadan Kaldırmak İçin Geniş Kapsamlı Çalışıyor.  Gerek Şehir Merkezinde Gerekse Kırsal Bölgelerde Eşzamanlı Çalışan Ekipler, Kar Yağışı Nedeniyle Kapanan Ya Da Kullanımı Zorlaşan Yolları Açarak Ulaşımın Aksamamasını Sağlıyor.

Gün Boyu Karla Mücadele Çalışmalarını Sürdüren Ekipler Gece De Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor.

İlçeyi Etkisi Altına Alan Kar Yağışı Karşısında  Koordineli Bir Şekilde Çalışmalarını Sürdüren Çaybaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Karla Mücadele Ekipleri Vatandaşların Mağdur Olmaması İçin Yoğun Bir Çaba Harcıyor.Geceleri De Tedbirli Olan Çaybaşı Belediyesi Etkili Olan Yoğun Kar Yağışı Karşısında Tüm Araç Ve Ekipmanları İle Seferber Olurken, Sabahın İlk Işıklarına Kadar Çalışmalarına Devam Etti.
Etkili Olan Kar Yağışı Nedeniyle Kapanan Yolları Açmaya Çalışan Ekipler, Hasta Ve Cenaze Olan Mahalle Yollarına Öncelik Veriyor.

Ekiplerin Gece Gündüz Mesai Yaparak Ana Arterler Başta Olmak Üzere Tüm Yolları Trafiğe Açık Tutmaya Çalıştıklarını Belirten Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık,

“Çalışmalarımız 7/24  Mesai Anlayışıyla Halkımızın Mağdur Olmaması İçin Devam Ediyor. Bir Nimet Olan Kar Yağışının Hayatı Olumsuz Etkilememesi İçin Büyükşehir Belediyemiz Ve Karayolları İle Koordineli Bir Çalışma Yürütüyoruz. Ekiplerimiz Gece Gündüz Çalışıyor. Şükürler Olsun, Yoğun Kar Yağışına Rağmen Ana Arterlerimizde Bir Sıkıntı Yaşamadık. Ara Yollarımızda İse Önceliğimiz Hasta Ve Cenaze Gibi Acil Vakaların Olduğu Yerlerdir. Şehir Merkezimizde De Kar Temizleme Çalışmaları Devam Ediyor Ve Kamyonlarla Toplanan Karın Şehir Dışına Taşınma İşlemi Sürdürülüyor. Halkımıza Buradan Anlayışları İçin Teşekkür Ediyorum. Amacımız Sorunsuz Bir Çaybaşı.” Diye Konuştu.

aaa

a 15878787_10209849060856576_1436579668_n

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-