eskort samsun

ÜNYENETHABER

TARİHE SAHİP ÇIKIN

TARİHE SAHİP ÇIKIN
15 Ocak 2017 - 22:32

CSCS

Kültürel,tarihi ve doğa mirasını öne çıkarmaya çalışan yetkililerin , uğruna milyonlarca lira harcayarak turizm kenti olma adına büyük uğraşlarla yaptıkları çalışmalar ortada iken ,bu görüntüler bize arka bahçemizin halen sahipsiz olduğunu gösteriyor ve ne yazık ki turizm bakışımızı gösteriyor.

Kültür yolu başta olmak üzere bir çok projenin hayata geçirilmeye  çalışılması,reklam ve tanıtımlara harcanan zaman,emek ve paralar bir yana  öncelikle elimizde var olan eserleri korumayı bilmeliyiz.

Tarihi kalıntılarda milyon liralık araştırmalar yapıp,toprağın altında var olup olmadığını dahi bilmediğimiz eserleri ararken ,halen gün yüzünde ayakta durmaya çalışan tarihi miraslarımıza sahip çıkmamız ve gelecek nesillere aktarma sorumluluğumuzu unutmamalıyız.

Özellikle Belediyelerimize ve yetkililer sesleniyoruz,bir parça daha fazla eser bulmak adına harcanan ne varsa ,her türlü sorumsuzluğa karşı ayakta durmaya çalışan Çamlıktaki tarihi mezarlara sahip çıkmamız gerektiğini unutmayın.

Kısacası turizm projeleri  sadece para harcamak veya başka yerlere para aktarmak için bir bahane ise olay ortada,

lakin yok biz bu kenti turizm merkezi yapacağım diyorsanız lütfen tüm tarihi miraslara aynı duyarlılıkta yaklaşın ki samimiyetinizi görelim.

 

15878787_10209849060856576_1436579668_n

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-