eskort samsun

ÜNYENETHABER

IŞIK”İŞ DÜNYASI OSB’Yİ BEKLİYOR”

IŞIK”İŞ DÜNYASI OSB’Yİ BEKLİYOR”
20 Ocak 2017 - 1:55

16128548_10209970839700971_773832606_n

Ünye’de 2014 yılından beri faaliyet gösteren tekstil sektörünün önde gelen isimlerinden olan Maydenim Tekstil Fabrikasının başarılı müdürü Muhittin Işık ve beraberindekiler Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’ı ziyaret ettiler.Fabrika müdürü Muhittin Işık, istihdam konusunda bu tip yatırımların önemini vurguladı.

Ünye’de 3 yıldır  faaliyet gösteren ve bünyesinde yaklaşık 500 kişi çalışan tekstil fabrikası Maydenim’im, bölgede istihdama da önemli katkı sağladığını belirten Müdür Işık, fabrikasının faaliyetlerini ve bölge ekonomisine katkısı hakkında şöyle konuştu.

Büyüyerek Daha Çok İnsana İstihdam Sağlamak İstiyoruz

Işık“Bölgenin kısıtlı ticari potansiyeli ve sadece fındıkla dönen ekonomisi var. İşsizlik çok ve genellikle insanlar ekmekleri için gurbete çıkmak zorunda kalıyorlar. Bölgeye katkımız olsun istedik ve bir çok daha iyi olanaklı yer varken Ünye’yi tercih ettik.   Bizim ve bizler gibi fabrikaların buraya gelmesi için bazı teşviklerin ve devlet desteğinin olması gerekir. Bu kapsamda gündemde ki  OSB’nin önemi çok büyük dedi.

Organize sanayi bölgesinin hayata geçmesini beklediklerini belirten fabrika müdürü Muhittin Işık, organize sanayi Bölgesi ile birlikte kapasite artırımına gideceklerini söyledi. Organize Sanayi Bölgesinin faaliyete geçmesi ile birlikte Ünye’de istihdam konusunda açık kalmayacağını belirten Işık, umarım OSB bir an önce faaliyete geçer ve  beraberinde  birçok yatırımcı bölgeye akın eder dedi.

Çakır’dan Teşekkür

Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’da başarılı çalışmalarından dolayı bir çok ödül alan Maydenim Müdürü Muhittin Işık’a  ve beraberindekilere teşekkür etti .Ünye’nin böyle örnek gösterilecek kurumlara ihtiyacı var.Sizlerde 81 vilayet içinden Ordu’nun bu güzel ilçesini seçerek bir çok insanımıza iş,aş ve gelecek sağladınız. Umarız her kesimin beklediği sabırsızlıkla beklediği OSB bir an önce faaliyete geçer de sizin gibi firmalar Ünye’mizi mesken tutarlar dedi.

 

 

15878787_10209849060856576_1436579668_n

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-