eskort samsun

ÜNYENETHABER

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ORDU’YA SELAM VE SEVGİLERİNİ YOLLADI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ORDU’YA SELAM VE SEVGİLERİNİ YOLLADI
18 Ocak 2017 - 21:34

WSS

BAŞKAN YILMAZ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Başkan Yılmaz, Ordu ilinde devam eden yatırımlar ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi verdi.

 

YATIRIMLAR VE BÜYÜKŞEHİRİN ÇALIŞMALARI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Görüşmeyle ilgili açıklamada bulunan Başkan Enver Yılmaz, “Sayın Cumhurbaşkanımız bizleri külliyede kabul etti. Kendilerine Ordu ilimize yapılan yatırımları ve Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarını anlattık. Sayın Cumhurbaşkanımız, Ordu’da yapılması planlanan ‘Şehir Hastanesi’ ile ilgili Sağlık Bakanımızı arayarak bir görüşme gerçekleştirdi. Ordu Çevre Yolu’nu yakından takip ettiğini ve yılın ilk yarısında açılması için çalışmaların daha da hızlandırılmasını istedi. Ordu Giresun Havalimanının çevre düzenlemesi için 18 milyon TL’lik projenin 2017 yılı yatırım programına alındığının müjdesini verdi. İlimizin özellikle Gölköy yolu ve Korgan yolu gibi bölgemiz açısından önemli yollarını konuştuk. Fatsa Çevre Yolu ve Ünye Liman Projesi’yle ilgili de Cumhurbaşkanımıza bilgi verdik” diye konuştu.

 

BAŞKAN YILMAZ, “YENİ ORDU STADI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİK”

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2016 yılında yatırım programına alınıp ihalesi gerçekleştirilen Ordu Stadı’nı da yakından takip ettiğini dile getiren Başkan Yılmaz, “Sayın Cumhurbaşkanımız, yeni Ordu Stadı’nın hızlı bir şekilde Ordumuza kazandırılacağının müjdesini verdi. Bizler de kendilerine, 19 Eylül Stadı’nın bulunduğu 60 dönümlük arazinin yeşil alan olarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağımızı ilettik. Bu gelişmelerden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız, memnuniyetlerini dile getirdi. Ordu Stadı’nın ilimize kazandırılmasında verdiği desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ettik” şeklinde konuştu.

 

“CUMHURBAŞKANIMIZ ORDU’YA SINIRSIZ DESTEK VERİYOR”

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu’yla ilgili projeleri yakından takip ettiğini belirten Başkan Enver Yılmaz, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Ordu ilimize karşı özel bir sevgisi var. Projelerimizi ve Ordumuzdaki yatırımların son durumunu ilgiyle dinledi. İlimize sınırsız katkı sunan Sayın Cumhurbaşkanımız, projelerimize bundan önce olduğu gibi bundan sonra da destek vereceğini söyledi” dedi.

 

“CUMHURBAŞKANIMIZ ORDU’YA SELAM VE SEVGİLERİNİ YOLLADI”

 

Ordu iline verdiği desteklerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini ileten Başkan Yılmaz, “Sayın Cumhurbaşkanımız her konuda en büyük destekçimiz. İlimiz, Cumhurbaşkanımızın Başbakanlık döneminden bu yana Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerini aldı. Sayın Cumhurbaşkanımızla yeni anayasa ve referandum sürecini de konuştuk. Yeni anayasaya, referandumda yine bir rekora imza atarak destek vereceğimizi ilettik. Kendileri de bizler aracılığıyla Ordulu hemşehrilerimize selam ve sevgilerini yolladı” diyerek sözlerini tamamladı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen ziyaretin bir saat sürdüğü öğrenildi.

fd9cfea6-75d8-4313-b026-98d9ccfab17a

 

BAŞKAN YILMAZ, BAŞBAKAN YILDIRIM İLE GÖRÜŞTÜ

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi. TBMM Genel Kurulunda, anayasa değişiklik teklifinin ikinci tur görüşmeleri sırasında meclis kulisinde Başbakan Yıldırım ile bir araya gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu ile ilgili Başbakan Yıldırım’a bilgi verdi.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Başbakan Yıldırım’a Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla ilgili ayrıntılı bir rapor sundu. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getiren Başbakan Binali Yıldırım, Hükümet olarak Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne bundan önce olduğu gibi, her türlü desteği vereceklerini söyledi.

 

ORDU’YLA İLGİLİ AYRINTILI RAPOR

 

Başbakan Binali Yıldırım ile gerçekleşen görüşme sonrası bir açıklamada bulunan Başkan Yılmaz, “Ordu’da Hükümet yatırımları ve belediyemizin yatırımlarıyla ilgili Sayın Başbakanımıza ayrıntılı bir rapor sunduk. Sayın Başbakanımız il genelindeki yatırımlara her türlü desteği vereceklerini belirttiler. Görüşmemize Ordu Milletvekillerimiz Oktay Çanak, Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı’da katıldı. Başbakanımıza ve Hükümetimize ilimizdeki yatırımlara verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerimizi ilettik. Ordulu hemşerilerimize selam ve sevgilerini ilettiler” diye konuştu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın TBMM’de Başbakan Yıldırım ile gerçekleştirdiği görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü.

15878787_10209849060856576_1436579668_n

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-