eskort samsun

ÜNYENETHABER

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM’DEN YARIYIL MESAJI

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM’DEN YARIYIL MESAJI
20 Ocak 2017 - 15:07

KHG

Ünye’de 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi ile birlikte 24 bin 500 öğrenci karne sevinci yaşadı.Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem yarıyıl tatili öncesi velilere,öğrencilere ve öğretmenlere mesaj yolladı ve gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem “19 Eylül 2016 yılında başladığımız 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının 1. Döneminin sonuna geldik. Bu süre zarfında 24 Bin’i aşkın öğrencimizle yaşanabilecek tüm eğitim engellerini kaldırmaya çalıştık ve ilçemizin eğitim ve öğretim durumunu daha iyi noktalara getirme gayretinde bulunduk.

Bugün ilçemizde bulunan tüm öğrencilerimize karne dağıtımı yapıldı. Karne sevincini İnönü ilköğretim okulunda yaptığımız programda öğrencilerimizle paylaşmaya çalıştık.

Milli Eğitim Müdürü Erdem’den Yarıyıl Mesajı

Öğrencilerimiz karnelerini sadece nota göre değil, notun yanı sıra kazandığı olumlu davranışları da hesaba katmalarını istiyoruz. Yine bu 15 günlük tatil içerisinde çocuklarımızın testlere ve ev ödevlerine boğulmasını istemiyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımızın özellikle klasik ev ödevlerinin verilmemesi yönünde talimatı da var. Tatil süresince öğrencilerimizin kaliteli bir şekilde dinlenmelerini, eğlenmelerini, bolca kitap okumalarını, sinemaya gitmelerini ve gezmelerini tavsiye ederiz.

Velilerimizin de özellikle çocuklarımızın karnelerindeki sadece başarısızlıkları ön plana çıkarıp kırıcı bir şekilde cezalandırma yoluna gitmemelerini, karnedeki eksikliklerin aynı zamanda velinin, öğretmenin ve çevreninde eksikliği olduğu bilinciyle hareket edip bu eksikliği hep beraber en güzel şekilde 2. Dönem düzeltmeye çalışmalarını öneriyorum.

Öğretmen arkadaşlarımıza bir dönem boyunca verdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Aynı zamanda yarından itibaren 2.Dönem için daha iyi neler yapabiliriz hesabı içerisinde hareket etmelerini tavsiye ediyorum.

Ben bu vesileyle 1. Dönemin başarılı, sorunsuz bir şekilde geçtiğini ifade ederken tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. “dedi.

2016-2017 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemi 6 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

15878787_10209849060856576_1436579668_n

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-