eskort samsun

ÜNYENETHABER

PERDELER SANAT İÇİN AÇILIYOR

PERDELER SANAT İÇİN AÇILIYOR
20 Ocak 2017 - 23:34

fff

“CANIM KARDEŞİM 2” YENİ MÜZİKLİ DANSLI OYUNLA OKSM’DE

TRT Çocuk kanalında reyting rekortmeni olan “Canım Kardeşim” adlı çizgi dizi 12 Şubat’ta Ordu’da çocuklarla eeebuluşuyor.
TRT Çocuk kanalında yıllardır çocukların sevgilisi olan iki kardeş Müge ve Mine, yanlarına sevimli kedileri Mıncır’ı da alarak dünyayı dolaşıyor.

“Gösteri; çevre duyarlılığı, farklı olanı anlamaya çalışmak, empati, kardeşlik, dayanışma gibi evrensel temaları eğlendirici bir dille ve coşkulu müziklerle sahneye taşıyor.Neden çocuk oyunu cevabını bu oyunda en güzel şekilde bulabilirsiniz Okul öncesi dönem gerçektende çok önemlidir. Çünkü bu dönemde çocuk dış çevreyle ilk bağlantılarını kurmaya başlar. Bazı kavramları ve nesneleri yeni algılamaya başlamıştır. Çocuk oyun oynamayı sever ve oyun oynayarak öğrenme çocuk için oldukça etkili bir faktörüdür.”

  1. Çocukların içlerinde var olan yaşam, içtenlik duygularını ve imece kavramının gelişmesini sağlar.
    2. Çocuk tiyatrosu çocuğun düşünme, düşleme, duygulanma yeteneklerini geliştirir.
    3. Çocuğun kişiliğinin olgunlaşmasını sağlar.
    4. Çocuğun çevresiyle uyum sağlamasına yardım eder.
    5. Çocuk tiyatrosu özdeşleyim ve estetik haz yoluyla çocuklara yeni davranışlar, kuralar, değerler kazandırır.
    6. Çocuk tiyatrosu çocuğa yakın çevresini, evreni ve evrendeki yerini algılamakta önemli ip uçları verir ve bu konuda çocuğa yardımcı olur.
    7. Çocukta karar verme yetkisini geliştirir, olayları çok yönlü değerlendirmesini yanı objektif olmasını öğretir.
    8. Çocuğa güzel sanatların diğer dalarını tanıtır ve sevdirir.
    Çocuk oyunları diğer oyunlardan farklı olmalıdır. çevreye onların gözüyle bakılmalı ve oyunda onların anlayacağı kavramlar kullanılmalıdır.
    Çocukların sevdikleri kahramanları sahnede görebilecekleri, onlarla birlikte heyecanlı bir yolculuğa çıkacakları gösteri, kıpır kıpır danslarıyla tüm çocukları eğlenceye davet ediyor.
    12 ŞUBAT 2017 Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde sergilenecek oyunun biletleri Berona Ayakkabı’da satışa çıkmıştır. Bilgi 0452 2253145
    Yapım: TRT Çocuk – Portakal Filmcilik – Gergedan

“İKİ BEKAR” 1 MART’TA OKSM’DE”

Shanette ile Jack’in komik hikayesini anlatan “İki Bekar” tiyatro oyunu, 1 Mart 2017 Akşamı saat 20:00’de izleyicisi ile buluşuyor.

“Arkadaşlarının çöpçatanlığıyla düğün davetinde aynı masaya oturunca başlıyor Anette olan Shanette ile Jack’in gggkomik hikayesi…
Shanette adım adım izliyor Jack’i.. Jack, ilişkiden, bağlanmaktan, terkedilmekten, aldatılmaktan ve soyulmaktan korkuyor. En çok da deli olduğu kadar çatlak Shanette’ten korkuyor. Ama Shanette kararlı ve ısrarcı… Vazgeçmeye hiç niyeti yok.
Duru Tiyatro’nun 10. yılında Amerikan Tiyatrosu’nun en ünlü komedi yazarlarından Sam Bobrick’in yazdığı oyunu Emre Kınay sahneye koyuyor.

Emre Kınay Jack Fisher’ı; Evrim Alasya pırıl pırıl enerjisiyle Shanette Millburn’u canlandırıyor. Oyunun müziklerini Gökhan Türkmen, Gökhan Tepe, Keremcem gibi daha birçok popüler sanatçıya besteler veren oyuna özel bir titizlikle Serdar Aslan besteledi.

Duru Tiyatro’nun yeni kurulan orkestrası Durucazzz’ın canlı performans müzikleriyle müzikal tadında bir oyunla eğlenceli kahkahalı 2 saat sizi bekliyor. Geç kalmadan yerlerinizi hemen ayırtın. Bizden söylemesi…”bilet Ordu,da Berona Ayakkabı ve Elvin Balede Biletexde Bilgi 0452 2253145
Yazan: Sam Bobrıck
Çeviren: Ekin Tunçay Turan
Yöneten: Emre Kınay
Dramaturg: Ayşegül Hardern
Müzik: Serdar Aslan

Türk pop müziğinin yeni yıldızı İlyas Yalçıntaş, akustik performansı ile 15 MART,2017 akşamı saat 19-00 ,da  Ordu KültürSanat  Merkezi  Büyük Salonu’nda Ordulu sanat severler için . akustik performansı sergileyecek .

X Factor Türkiye’de “İncir” şarkısı ile en çok dikkat çeken isim olan İlyas Yalçıntaş, bu özel gecede hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.
ere
Enbe Orkestrası’nın son albümünde “İncir” şarkısıyla yer alan İlyas Yalçıntaş, iTunes’ta ve TTNet Müzik’te en çok indirilen ve en çok dinlenilen şarkıcı olmayı başardı. Albümün ilk klip şarkısı da olan İncir’in videosu internette milyonlarca kez izlenerek dinleyicilerle buluştu.

X Factor Türkiye’de şarkısı ve sesi kadar canlı performans başarısı ile de hafızalara kazınan İlyas Yalçıntaş, yarışmadan bu yana beklenen performansını dinleyicilerine sunacak.15 Mart 2017 akşam saat 19-00 Ordu Kültür Sanat  Merkezin,de yapılacak olan konserin biletleri 30tl,den  Berona Ayakkabı ve Elvin Balede satışa çıkmıştır

 

Ahmet Aslan Ordu Konseri

Anadolu müziğini batı enstrümanlarıyla birlikte kullanan Ahmet Aslan, 28 Şubat’da Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde konser verecek.

AHMET ASLAN SOLO KONSERİ ORDU’DA

Ahmet Aslan Solo konser ile Ordu’daki dinleyicileri ile buluşuyor. Minnet Eylemem türküsü ile tanınan Ahmet Aslan Ordu’da 28 Şubat 2017 akşam saat 20.00’da konser verecek. Ahmet Aslan Ordu konseri Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. Konser bilet fiyatı ise 40 TL, biletler biletix’te Berona ayakkabı,da satılmaktadır.

2008-2012 yılları arasında Rotterdam Dünya Müzik Akademisi’nde eğitim alan, Berlin Flarmoni Orkestrasıyla çalışmış, Türkçe, Kurmanci ve Kirmacki şarkıları dervişane bir ruh haliyle seslendiren Ahmet Aslan, şarkılarında doğduğu yer olan Dersim(Tunceli) bölgesinin inanç, antropolojik ve psikolojik yapısını yansıtıyor.

Bugüne kadar (Rüzgar ve Zaman-2004), (Meleklerin Dansı-2007) ve Na mükemmel(2015) adında üç albüm yayınlayan Ahmet Aslan, Minnet Eylemem, Susarak Özlüyorum, Meleklerin Dansı, Rüzgar ve Zaman gibi ezgileri ile tanınıyor.

15878787_10209849060856576_1436579668_n

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-