eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN ÇAMYAR MEYDANDA YOK ?

BAŞKAN ÇAMYAR MEYDANDA YOK ?
21 Ocak 2017 - 1:47

fffd

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Ünye’ye kısa bir süre önce gelen ve kısa zamanda halkın sevgilisi olmayı başaran Ünye Kaymakamı Hüseyin Güney’i isyan eden esnafın  önüne attı.Başkan Çamyar’ın esnafların yoğun şikayetlerine rağmen kermes çadırının Ünye Meydanına koyulmasına kayıtsız kalmasının ardından,  protestoya maruz kalmama adına EMŞAV Vakfının kermes açılışına katılmadığı iddia edildi.

Her zaman aynı terane ”kendini kurtarmak”

Yıllardır Ünye esnafının istemediğini dile getirdiği ve soğuk baktığı kermes yardımlarından biri olan EMŞAV Vakfının kermesinde gerçekleşebilecek  tepki ihtimalini  düşünerek, Ünye’ye yeni gelmiş  bir Kaymakamı bu yüzden yalnız bıraktığı  kamuoyunda konuşuluyor.16105513_1889822577905858_1199411660319956359_n

İşte protokolün katıldığı programlar

VARAN 1

20.01.2017 sabah saat 10:00′ Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar , İnönü İlkokulundaki karne dağıtımına katıldı,öğrencilerle bol bol resim çektirdi.

”İnönü İlkokulunda yapılan yarıyıl karne tatili programına Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Ünye CHP İlçe Başkanı Ali Yalçın, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.”

VARAN2aaa

20.01.2017 saat 14:30′ yer Cumhuriyet meydanı Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ,İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı’nın Halep’e yola çıkacak tırının önünde dualar etti ve boy boy resimler verdi.

”Halep’e yardım tırını dualarla Ünye Cumhuriyet Meydanı’ndan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti ilçe Başkanı Arif Ergün, İHH temsilcileri ve vatandaşlar uğurladı.”

VARAN 3

20.01.2017 saat 15:00′ yer Cumhuriyet meydanı Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Genel Merkezi tarafından Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda “El Sanatları ve Yöresel DSC_0419Ürün Fuarı” açıldı.Bol bol resim çekinilmedi,reklam yapılmadı çünkü …..

”Fuarın açılışına Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney,  AK Parti İlçe Başkanı Arif Ergün, CHP İlçe Başkanı Ali Yalçın, EMŞAV Genel Başkan Yardımcısı Şahin Koçer, Halkla İlişkiler Müdürü Gökmen Sümbül ve Karedeniz Temsilcisi Bilal Erim ile bazı sivil toplum kuruluşları başkanları ve vatandaşlar katıldı.”

Varan 4

Her şey Buraya Kadar Normal Ama Şeytan Ayrıntıda Gizli

Kaymakamlığın yayınladığı bültende ise programda olması gereken Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın ismi tüm haber kanallarına EMŞAV Vakfının açılısına katıldı olarak geçildi.

Ama tüm açılışlara katılarak şovunu yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar program planında olduğu halde,

  • 15 dakika arayla 10 metre mesafede yer alan iki hayır programından birine neden katılmadı ?

    Neredeyse aynı yerde ve aynı saate gerçekleşen, helede polisimizin yaşadığı üzücü ve sıkıntılı olaylar sonrası EMŞAV açılışına katılmamak için ne gibi bahanesi olabilir di?

    Yoksa Altınordu’da kamuoyundan çekinerek yapmadığı şeyleri Ünye’ye hiç çekinmeden yutturan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a vatandaşının talebine rağmen hayır diyemediği için mi ?

    Bundan önce yaşanan tüm sorunlarda olduğu gibi vatandaşın değil,siyasi gelecek kaygısını düşünerek kendi çıkarları doğrultusunda hareket etti için mi ?

    Yoksa halkın protestosuna maruz kalırım endişesi ile EMŞAV kermesine katılmayı göz önüne alamadığı için mi ?

burnunun ucunda ki son programı iptal etti .

Vatandaş her şeyin farkında

Tüm bu organizasyonlar insanlar tarafından büyük emek verilerek yapılan tek gayesi saf ve insancıl duygularla vatan bayrak sevgisini yüceltmek, birlik beraberliğimizi sağlayarak sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmek ve gelecek nesillere güzel bir dünya bırakmak için yapılırken, her işi böyle şova dönüştüren insanlar için bazen o meydanlar da kaçacak yer arar olurlar diyen vatandaşlar yukarıdaki sorulara yanıt aradıklarını belirtiler.

Makam koltuklarına oturarak gücün ve şöhretin esiri olanlar ,halkına değil şahsına çalışır ve kişilere boğun eğerler ise işte böyle meydanlara çıkamaz olurlar.Her sorunda çözüm araması gerekenler suçu başkalarına yıkarak ne idareci,ne yönetici ,nede lider olabilirler bu gazi millete dediler.

 

15878787_10209849060856576_1436579668_n

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-