eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Bugün Vefat Edenler

Ünye’de Bugün Vefat Edenler
21 Ocak 2017 - 9:55

21.01.2017

14877780_10209207223371040_1008052597_n

Mehmet SARI Vefat Etti

Aslen Düzköy’den Merhum Sabri oğlu Ahmet ve Dursun kardeşlerin abileri, Hüseyin, Ali ve Adem Sarı kardeşlerin babaları, Asım İdilmen’in kayınpederi, Belediye’den emekli Mehmet Sarı FevziÇakmak mahallesindeki evinde vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Fevzi Çakmak Yeni Camide kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Ayşe UYSAL Vefat Etti

Denizbükü mahallesinden Temel Uysal’ın eşi, Kemal, Bilal ve Cemal kardeşlerin anneleri, Denizbükü mahalle muhtarı Fevzi Uysal’ın yengesi Ayşe Uysal vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Denizbükü Merkez Camide kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Fatma GENÇ Vefat Etti

Kadılar mahallesinden Merhum Keleşin Hamdi’nin eşi, Resul, Göksel, Ahmet ve Belediye’den emekli Kadir Genç’in anneleri Fatma Hanım vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Kadılar Mahalle Camide kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Ayşe GENÇ Vefat Etti

Tekkiraz Yenikızılcakese mahallesinde İsmi Genç’in eşi, İsmail ve Cemal Genç’in anneleri Ayşe Genç vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Yenikızılcakese Mahalle Camide kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Kemal GÜNGÖR Vefat Etti

Akkuş Petrol Ofisi Sahibi, Halk Eğitim Müdürlüğünden emekli, Akkuş Eski Belediye Başkanı Kemal Güngör vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Akkuş Merkez Yeni Camide kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hacı Abdullah KARA Vefat Etti

Ünye esnaflarından Merhum Hacı Sabri Kara’nın oğlu, Nazmi ve Musa Kara’nın kardeşleri, Süleyman Kara’nın babası, Hasan ve Hüseyin Kara’nın dedeleri, Hasan Basri ve Hüseyin Hilmi Durak’ın dayıları, Halit, İsmail, Hakkı, Mehmet, Hamza ve Ahmet Kara’nın amcaları eski şoför Hacı Abdullah Kara Liseler mahallesindeki evinde vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Merkez Büyük Camide kılındıktan sonra Tekkiraz’daki aile kabristanlığına defnedilecektir.

15878787_10209849060856576_1436579668_n

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-