eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BAŞARILI JUDO’CULARDAN İLÇE MÜDÜRÜNE ZİYARET

BAŞARILI JUDO’CULARDAN İLÇE MÜDÜRÜNE ZİYARET
23 Ocak 2017 - 15:05

aaa

20-21 Ocak tarihlerinde Bayburt’ta gerçekleşen Türkiye Judo Federasyonu Anadolu Yıldızlar Müsabakaları 1. Etabından derece alarak dönen sporcular bugün Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu’yu ziyaret ettiler.Ziyarette Antrenör Suat Akman ve sporcuların velileri de bulundu.

20-21 Ocak tarihlerinde Bayburt’ta gerçekleşen Müsabakaya Ünye’den 3 sporcu katıldı. Katıldıkları müsabakada başarı elde eden sporcular ilerleyen günlerde 2.Etabda yarışmak için Amasya’ya gitmek üzere yola çıkacaklar.

Türkiye Judo Federasyonu Anadolu Yıldızlar Müsabakalarında Ordu ve Ünye’yi temsil eden 57 kiloda İlayda Parlak 2.’lük, 60 kiloda Asım Bolat 2.’lik ve 40 kiloda Hayat Bilge Dursun 5.’likle gurur kaynağı oldular.

Ziyaret sırasında açıklama yapan Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu “2. Etap Yarı Finali Amasya’da yapılacak. Sporcularımız Amasya’da yapılan müsabakada da başarı sağladıkları zaman Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacaklar.

Türkiye Şampiyonamızda bu ligin Ordu’muz, Ünye’miz adına çok önemli yeri var. Anadolu yıldızların Türkiye Şampiyonası Ünye ilçemizde yapılacak. Bu vesileyle sporcularımız 1. Etapta almış oldukları başarının sevincini İlçe Spor Müdürlüğü olarak beraber yaşamamız için bizleri ziyarete geldiler. Bizde İlçe Spor Müdürlüğü olarak çocuklarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bu başarıda emeği geçen başta çocuklarımızın velilerine ve antrenörümüz Suat Akman Bey’e teşekkür ederiz.

Ünye’de diğer spor branşlarında olduğu gibi Judo branşında da bu başarıyı sağlamamızda gerek tesisleşme gerekse spor malzemesi anlamında destek veren devlet büyüklerimize teşekkür ederiz.” Dedi.

aaaa

aaaaa

aa

a

15878787_10209849060856576_1436579668_n

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P