eskort samsun

ÜNYENETHABER

BÜYÜKŞEHİRİN ORTASINDA BİR YER VAR YOLU YOK

BÜYÜKŞEHİRİN ORTASINDA BİR YER VAR YOLU YOK
30 Ocak 2017 - 22:31

FFFF

Fatsa-Yalıköy sahil yolu Pelitdibi mevkinde bir ay önce  gerçekleşen toprak kayması sonucu kara yolunun büyük bir kısmı denize uçmuştu .Güvenlik önlemleri alınarak yol trafiğe kapatılmıştı.

 

Olayın üzerinden bir ay geçmesine rağmen yolda her hangi bir hareketlik yok.

Yolu yaklaşık bir aydır kullanamayan Yalıköy halkı ise yetkililere seslenerek yolun bir an önce yapılmasını istediler.Merak ediyoruz, okulların açılmasına bir hafta kaldı ,yol trafiğe ne zaman açılacak ?Ne Vekillerden nede Fatsa Belediyesi’nden bize hiç bir destek yok diyen halk isyan etme noktasına geldiklerini belirtiler.

BÜYÜKŞEHİR MAĞDURİYETİMİZİ AZALTMAYA ÇALIŞIYOR

kabotajjj-asa

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Yalıköy Muhtarı Mahmut Memiş,

Bu güzergaha  karayolları bakıyor,şuana kadar görünürde yapılan bir şey yok. Ekipler Dua yerinde çalıştıklarını ve oradan geldikten sonra çalışmalara başlayacaklarını söylüyorlar. Okul öğrencilerimiz var her gün okula gidip geliyorlar.Fatsa’ya gelip giden öğrencilerde laleli yolunu kullanıyorlar. Yolda aksama olmaması için Büyükşehir ekipleri yolu genişletmişti ama bu kar yağışından dolayı bir şey ifade etmedi. Büyükşehir Belediyesinden destek görüyoruz, yoksa hepten mağdur olacağız dedi.

 

UGUR

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-