eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞBAKAN YARDICISINDAN BİR MÜJDE DE MAHALLELİ İSTİYOR

BAŞBAKAN YARDICISINDAN BİR MÜJDE DE MAHALLELİ İSTİYOR
01 Şubat 2017 - 21:15

EEEE

 

Uzun süredir Ünye’de kurulması düşünülen Üniversite yerleşkesi ile alakalı projede son anda çıkan krize vatandaşlardan tepki geldi.Mahalleli adına konuşan Yaşar Yıldız,mahallelinin üniversiteyi çok istediğini ve her türlü fedakarlık yapmaya hazır olduklarını belirtti.Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş’a projenin aynen devam etmesi yönünde mahallelinin taleplerini iletmek istediğini belirten Yıldız söyle konuştu,

ÜNİVERSİTE MUTLAKA AYNI YERE YAPILMALI

Fevzi Çakmak mahallemizin 3 km yükseğinde bulunan Yazkonağı Köyümüzün Fakülte yapılabilmesi için 2013 yılında Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Bey’in ve siyasi partili Milletvekilllerinin çok büyük desteklerini aldığımız okulumuzun şuanda akıbetini öğrenmek istiyoruz.

Okul için burada  340 dönümlük yer tahsis edilmiş bulunuyor. Bu yer hazine yeri değil, ormaniyenin değil,  köybartalı bir yer olduğunu ben belirtmek istiyorum.  Yazkonağın’da yaşayan vatandaşlarımız 18 trilyon civarında bir ulaşım kamulaştırma beledi istendiğinden bu Fakültemizin iptalinin söz konusu olduğu duyumları alıyoruz.

Biz sayın Başbakan yardımcımız ve Milletvekillerimizden umut bekliyoruz. Fakültemizin bir an önce yapılıp bitirilmesinin bilhassa Fevzi Çakmak mahallemizin geleceği için istiyoruz.Okulun mahallemizin ekonomisine bilhassa da sosyal olarakbüyük değer katacağını düşünüyoruz. Bunu hem Fevzi Çakmak mahallesi olarak hemde mahallemizin bağlı olduğu 38 köy adına istiyoruz. Bu durumun bir an önce ele alınmasını umut ediyoruz dedi.

UGUR

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-