eskort samsun

ÜNYENETHABER

TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKI NASIL PEŞKEŞ ÇEKİLİR ?

TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKI NASIL PEŞKEŞ ÇEKİLİR ?
01 Şubat 2017 - 0:32

DSWW

Ünye Belediyesi, bu yıl 21.’si düzenlenen ve Dünya’nın en büyük 5 fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’de  Ünye Evi konsepti ile yer aldı. EMİTT fuarının Ünye Turizmine ne katacağının   16443282_10210091541118431_688863957_nsorusunun cevabını arayanlara bu dört günlük süreçte neler yaşandı,neler konuşuldu  ve milletin paraları aslında ne için harcandı gözler önüne seriyoruz.

İşin ciddiyeti ortada

 

Turizm fuarı dedikleri EMİTT fuarına Turizm dernek başkanından başka herkes yer aldı.Muhtarlar derneği, Ziraat odası ve bir çok dernek başkanı  oradaydı,Peki asıl işi  Turizm olan dernek ve başkanı nerede?Böyle olunca da demek ki bu fuar turizm fuarı değil,eş dost ve meclis üyeleri gezdirme fuarı olduğu ortaya çıkmıyor mu ?

Hayırdır ,Turizm Başkanıyla bir sorununuz mu vardı? Yoksa eksiklerinizi görür yüzümüze mi vurur diye fuara götürmediniz ?

Gazeteciler nerede?

Gazetecileri fuara davet ediyorsunuz ama gelin görün ki açılış günü fuara götürmüyorsunuz. Bunun sebebi nedir halen anlaşılmış değil,umarım bu durumun mantıklı bir açıklaması vardır.

Yoksa ilk gün sakladığınız bir şey mi vardı?Madem gazetecileri istemiyordunuz,neden onca masraf ettiniz?

 EMİTT Turizm fuarı mı ?yoksa kitap fuarı mı ?16402132_10210091542358462_693543038_n

Sizin yerinize vekalet eden başkan yardımcısı ,Ünye’yi tanıtmak dan ziyade yeni çıkardığı kitabını tanıtmak için orada bulunuyordu heralde. Neredeyse her gelen misafire imzalı kitap verdiği söylenen başkan yardımcısına halkın mesajı ise çok manidar, el atına binen çabuk iner

 

Her şey ortada olunca vatandaşlar üç senede  hizmeti ,projesi  ,icraatı olmayan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın görünen köy kılavuz istemez sözünde olduğu gibi  reklamın reklamını yapmasını normal karşıladılar.

 

Bu arada katıldığınız EMİTT KİTAP fuarı bize kaç liraya patladı Başkan ?

UGUR

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-