eskort samsun

ÜNYENETHABER

EVET DİYORUM ÇÜNKÜ….

EVET DİYORUM ÇÜNKÜ….
01 Şubat 2017 - 21:11

ERRRR

 

Bu hafta istedik ki belediye başkanlarımızı rahat bırakıp gündem de olan referandum sürecini değerlendirelim. Başkanlar zannetmesinler ki haftaya yazmayacağım yine sizin için bomba yazılar var beni takipte kalmanızı dilerim.

Son günlerde bir evet hayır kampanyası bir evet hayır furyası dolu dizgin gitmekte sizin de bildiğiniz gibi. Evet diyen ünlülerin yalaka olduğu, hayır diyen ünlülerin de vatan için bunları yaptıklarını düşünen medya kurumları bu olayla baya bi ekmek yiyecek anlaşılan!!!

Ortada kutuplaşmayı gerektirecek bir durum olmadığı gibi sağ görüşlü insanların hayır ,sol görüşlü insanların evet diyebileceği bir platformda seçim devam edip gitmekte.

Hayır diyenler neden hayır diyor, evet diyenler neden evet diyor, mesele bu bunu anlayabilmekte hatta anlatabilmekte.

Ben evet diyen bir kişi olarak sebeplerini size kalem kalem sıralayabilirim.

Evet diyorum çünkü,

tek kişilik yönetimlerle 700 yıl dünyaya hükmetmişiz,

evet diyorum istikrar ve huzur her daim tek parti iktidarında sürdürülebilmiş,

evet diyorum diktatörlük, egomonyalık ve ötekileştirilmecilik olmayacağı için ,

evet diyorum ülkemdeki yatırımların istihtamların ekonominin, kalkınmanın, milli savunmanın medeniyetleşmenin devamı için,

bir daha askeri insiyatiflerin kurbanı olmamak için ,darbe hükümetleriyle yönetilmemek için, şer ittifaklarına boyun eymemek için evet diyorum.

Hayırcılar ne için hayır diyor ?? savundukları tek tez şudur. Diktatörlük gelmesin tek kişi hakim olmasın yok öyle bir şey.

İyide siz şu an ki reisi cumhura da diktatör demiyormusunuz !!!

Kulağınıza gelen bir şey var dı da sizin mi işinize gelmedi ?  Bu adam diktaydı dediniz bizimi yediniz ? Yada hazımsızlık mı baş göstermeye başladı?

En son Cumhurbaşkanlığı seçiminde siz zaten yarı başkanlığı kendi elinizle getirmediniz mi ?

En son 90 yıl önce tek partili dönemde seçildiniz ,seçildirildiniz. Açık oylama yaptırdınız bumudur sizin dikta rejime son dediğiniz ?

İktidarınız boyunca ne ürettiniz, yasaklamalar haricinde ne getirdiniz. Ne yaptınız ,ortaya ne koydunuz ? Sormazlar mı insanlar ?

Gelelim ikinci mevzuya ,

bu gider, yerine ya vatan haini gelirse o zaman bu adam iyi kabul ediyorsun 🙂

velevki böyle bir aday çıktı, bu halk geri zekalı mı ?

Onu seçecek madem öyle bir olay var. Neden 60 -70 yıldır Türkiye’de partisi olan partiyi getirmiyorlar ? Değerli kardeşlerim bu halk gözünü açtı.

Uyuyan bir arslan vardı uyandırdınız. 15 temmuz da bu halk silkindi, kendine geldi.

Bu milletten ürkün ama korkmayın!!!  Ürkün ,sizin sosyal platformda işlediğiniz konularla Türkiye ‘de tartışılan konular çok farklı ve siz hala farkı fark edemeyenlerdensiniz.

Ne hikmetse hükümet ne yapmaya kalksa engellemeye çalışanlar bellidir .Chp Hdp fetö pkk pyd daiş daha sayayyım mı? Siz kimin sözcülüğünü yapıyorsunuz? Kendinize gelin ey millet .

Bu memleketi Nene hatunlar kazandı, erkek Ayşe’ler Fatma’lar kazandı. Kendinize gelin kendinize.

Her güzelliği kendinize mal edip, kötü olan her şeyi başkalarına paslamayın.

Sonuna kadar EVET, rabbim bu millete inşallah bir daha postallarla posta koyan aynı kandan aynı ırktan aynı soydan insanlar nasip etmesin.

saygı ile kalın

Şenol Okutucu

UGUR

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-