eskort samsun

ÜNYENETHABER

ERGÜN REFERANDUM ÖNCESİ İDDİALI KONUŞTU

ERGÜN REFERANDUM ÖNCESİ İDDİALI KONUŞTU
02 Şubat 2017 - 12:32

PPP

Ak Parti Ünye İlçe Danışma Kurulu toplantısına da konuşma yapan AK Parti ilçe Başkanı Arif Ergün,%71,5’luk “EVET” oyunu inşallah bu sefer %80’lere çıkarmak için çalışıyoruz,Partimiz içine hiç kimse fitne sokamaz dedi.Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un katıldığı programda ilçe Başkanı Ergün ,sayın Başbakan Yardımcısına müjdeleri için teşekkür etti.

“Bugünde memleketinize eliniz boş gelmediniz. Heybeniz dolu geldiniz.  Sevincimiz, heyecanımız, gururumuz büyük.  Çünkü sizin sayenizde Ünye’nin 30 yıllık rüyası gerçek olacak. Ünye’miz artık Organize Sanayi Bölgesine kavuşuyor.

Organize Sanayi Bölgesi her açıdan Türkiye için küçük ama Ünye’miz için büyük bir adımdır. Organize Sanayi Ünye için organize bir refah ve kalkınma hareketidir. Ünye’mizin bu sevinci yaşamasında emeği geçen herkese müteşekkiriz.

Üniversite başta olmak üzere önümüzdeki dönemde Ünye’miz için yeni sürprizlerle, yeni projelerle milletimizin huzuruna çıkmaya devam edeceğiz. Bizim gündemimiz millettir. Bizim gündemimiz Ünye’dir. .Bizim gündemimiz Ünye’ye ve Ünyelilere hizmettir.

Ak Parti ailesinin fitne fesatla işi yoktur. Ak Parti ailesi milletin emanetine sahip çıkarken bir kuyumcu titizliğiyle ak sütün içinde ak kılı fark edecek kadar keskin bir özenle hareket etmektedir. Bu ailenin en büyük sermayesi birliği ve beraberliğidir. Bu ailenin en büyük özelliği başını yastığa gönül rahatlığıyla koyacak vicdan terazisine sahip olacakların birleştiği bir çatı olmasıdır.

Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatını farklı ithamlarla iftiralarla dedikodularla lekelemek kimsenin haddi değildir. Ve biz buna hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz.

Sayın Başbakan Yardımcım, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım, aziz yol arkadaşlarım, kutlu bir yolculuğun arifesindeyiz. Ülkemiz için bir özlemi giderecek yeni bir doğumun müjdesi için heyecanlayız. Ve bu heyecanımızı da sandıklara yansıtmak içinde kararlıyız.

Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı bundan önceki her seçim gibi önümüzdeki referandum içinde bütün hazırlıklarını tamamlayarak önceki referandumdan daha fazla bir evetle sandıkları patlatmak için yola koyulmuştur. En son 2010 referandumunda çıkan %71,5’luk “EVET” oyunu inşallah bu sefer %80’lere çıkarmak için durmak yok yola devam diyoruz. İlk günkü aşkla bismillah diyerek yola çıkıyoruz.

Seçim koordinasyon merkezimiz sandık müşahitlerimiz bütün görevlilerimiz şimdiden çalışmalara başlamıştır. İnşallah referandum gecesi Ünye’den gelen rekor sesleri Ankara’yı inletecektir.

Ünye’mize sağlık alanında ihtiyacımız olan 5 doktor geldi. Bu ay içinde göreve başlayacaklar. Milli Eğitim’in 24 derslik 3 okulumuz çalışmaları devam ediyor. İlçemizde sadece Ordu Merkez’de bulunan bilim sanat merkezi çalışmaları devam ediyor. Bunların yanında Organize Sanayi Bölgesi, Üniversite Kampüsü, Sosyal Hizmet Merkezi,  İlçe Gençlik Merkezi, Tabakhane Deresi, Batı Yakası istimlak çalışmaları, Niksar Akkuş Yolu, Afad yardımları ve aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edilen 40 Dönüm arazimiz de Ünye’mize hayırlı olsun”dedi

UGUR2

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-