eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE ÇİMENTO BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEK

ÜNYE ÇİMENTO BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEK
02 Şubat 2017 - 16:05

KKKN

02.01.2017 tarihi itibariyle Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürlüğü görevine getirilen Yakup Kadri Yenice Ünye basını ile bir arayasa geldi.Yerel basın mensupları   Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürlüğü görevine getirilen Yakup Kadri Yenice’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Basın mensuplarına Çimento sektöründeki son gelişmeler ve Ünye Çimento Fabrikası hakkında bilgi veren Müdür Yenice Ünye’de kurulması düşünülen ve halk tarafından tepki toplayan çöp ayrıştırma tesisi hakkında da bilgi verdi.

Genel Müdürü Yakup Kadri Yenice,söz konusu o çöp ayrıştırma tesisinin nereye ve nasıl kurulacağı Büyükşehir Belediyesinin kararında.Biz Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş olarak çöpü yakmak için gerekli yatırımları yaptık.  Mayıs ayı itibariyle gerçekleşecek olan bu projenin Türkiye’de bir ilk olacağının müjdesini verebilirim dedi.

Genel Müdür Yenice verimlilik, yaratıcılık ve sürdürülebilirlik politikaları doğrultusunda gerçekleştirilen Ar-Ge çalışmalarına da değinerek çalışmaların devam edeceğini söyledi.

UGUR2

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-