eskort samsun

ÜNYENETHABER

ERGÜN, BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ’UN ÖNÜNDE PATLADI

ERGÜN, BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ’UN ÖNÜNDE PATLADI
03 Şubat 2017 - 2:36

dddd

Ak Parti ilçe Başkanı Arif Ergün,Başbakan Yardımcısının da yer aldığı AK Parti Ünye Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi’nin 2017 Ocak toplantısında, uzun zamandır İlçe Teşkilatını yıpratma adına Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın yaptığı  provokasyonlar  hakkında sessizliğini bozdu.

Çamyar Ak Parti düşmanı mı ?

Bilindiği gibi aynı partinin Belediye Başkanı olan Ahmet Çamyar katıldığı programlarda ilçe teşkilatı yönetiminde bulunan bazı kişileri kastederek ,bu kişiler kendi çıkarları için ,alamadıkları ihaleler için fitne ,fesat çıkaran bir kaç çakal ibaresini kullanmıştı.Bu kişilerin istifasını istediğini ve disipline sevk edildiklerini belirterek ,ülkenin içinde bulunduğu  zor süreçte asıl kendisi fitne fesat yayarak  partisinin birlikteliğini bozmaya yeltenmişti.Buda yetmezmiş gibi üstüne de partisini karalama ve fitne fesatlığı yayan kişileri ödüllendirerek Ak partisine bakış acısını göstermişti.

İlçe Başkanı Ergün Sonunda Patladı

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın parti teşkilatını ve ilçe Başkanı Ergün’ü yıpratmak için her türlü argümanı kullanarak sabırları zorladıysa da ,Ak parti İlçe Başkanı Arif Ergün  kavganın içine girmeyerek bugüne kadar sessizliğini korumuştu.Ergün,nihayetinde bugün bu konu ile alakalı sert açıklamada bulundu.

Başkan Ergün,Ak Parti ailesinin fitne fesatla işi yoktur. Ak Parti ailesi milletin emanetine sahip çıkarken bir kuyumcu titizliğiyle ak sütün içinde ak kılı fark edecek kadar keskin bir özenle hareket etmektedir. Bu ailenin en büyük sermayesi birliği ve beraberliğidir. Bu ailenin en büyük özelliği başını yastığa gönül rahatlığıyla koyacak vicdan terazisine sahip olacakların birleştiği bir çatı olmasıdır.

Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatını farklı ithamlarla iftiralarla dedikodularla lekelemek kimsenin haddi değildir. Ve biz buna hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz dedi.

UGUR

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-