eskort samsun

ÜNYENETHABER

OSKİ KAN BAĞIŞINA DUYARSIZ KALMADI

OSKİ KAN BAĞIŞINA DUYARSIZ KALMADI
03 Şubat 2017 - 9:10

f

Projelerini ve yatırım çalışmalarını yoğun bir şekilde sahada ve arazide sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projelerine de duyarsız kalmayarak, Kızılay’ ın kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Ordu Kan Bağış Merkezi tarafından başlatılan çalışmalar ile azalan kan stoklarının arttırılması amaçlanıyor. Bu kapsamada kurumlarla birlikte yürütülen çalışmalarda Kan Bağış Merkezi kan stoklarını arttırmayı hedefliyor. Kızılay tarafından yapılan çalışmalara OSKİ Genel Müdürlüğü de duyarsız kalmayarak bağışlarıyla kampanyaya destek verdi.

KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ BİR İHTİYAÇTIR

OSKİ Genel Müdürlüğü idari hizmet binası toplantı salonunda yapılan kampanyaya OSKİ’ nin kurum binasında görevli 60 personeli katılarak kan bağışındı bulundu. OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Özkan ve Suat Olgun ile birlikte Daire Başkanları ve Şube Müdürleri kan kampanyasına katılım sağlayarak personellere de teşvikte bulundular. Kızılay’da görevli doktor, hemşire ve personeller tarafından verilen formlar doldurularak kan verilebilme durumları için testler yapıldı. Ardından gönüllü kan verecek OSKİ çalışanlarının tansiyon, ateş ve kan grupları için tetkikler yapılarak kan verilme durumları tespit edildi. Herhangi bir sorunu olmayan personeller kanlarını bağışlayarak kampanyaya destek verdi.

 

UGUR2

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-