eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Bugün Vefat Edenler

Ünye’de Bugün Vefat Edenler
04 Şubat 2017 - 9:29

04.02.2017

14877780_10209207223371040_1008052597_n

Suriye YİĞİT Vefat Etti

Çaybaşı Namazalı mahallesinden Merhum Hacı Refik Yiğit’in gelini, Hacı Mustafa Yiğit’in eşi, Ünye esnaflarından Ulvi, Semra ve Elif kardeşlerin anneleri Suriye Yiğit vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Büyük Cami’de kılındıktan sonra Çaybaşı Namazlı mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Şükrü KARAAHMETOĞLU Vefat Etti

Aslen Fatsa’dan Merhum Mehmet Karaahmetoğlu’nun oğlu, Fatsa İş Bankası personellerinden Murat Karaahmetoğlu, Mertcan ve Sevcan Kartal’ın babaları, Merhum Şevket, Resul Karaahmetoğlu ve Melek Kıvrık’ın abileri İlhan, Ceyhan ve İsmail Karaahmetoğlu’nun amcaları, Nejla Karaahmetoğlu’nun eşi eski Fatsa Sümerbank Müdürü Şükrü Karaahmetoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Fatssa Orta Büyük Cami’de kılındıktan sonra Ünye Atatürk mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Ahmet ÖZKAYA Vefat Etti

Saraycık Duruncuk mahallesinden Merhum Davut Özkaya’nın oğlu, Merhum Mehmet, Abdullah ve İbrahim Özkaya’nın kardeşi, Ünye Esnaflarından Murat Özkaya’nın babası Ahmet Özkaya vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Saraycık Duruncuk Cami’de kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Rıza ALTIN Vefat Etti

Akkuş Çayıralan mahallesinden Çayıralan Merkez Eski Cami İmamı Mustafa, Ramazan ve Ekrem kardeşlerin babaları Rıza Altun vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben kılındıktan sonra Akkuş Çayıralan mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Ayşe YILMAZ Vefat Etti

Merhum Topcuoğlu Mevlüt Yılmaz’ın gelini, Merhum Hasan Yılmaz’ın eşi, Muammer ve Mustafa Yılmaz kardeşlerin annesi Ayşe Yılmaz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben İnkur Yukarı Eyüplü Cami’de kılındıktan sonra İnkur İncirli mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Osman GÜVEN Vefat Etti

Erenyurt Kulice mahallesinden Merhum Hacı Yusuf Güven’in oğlu, Asım, Nafız, İrfan ve İlhami kardeşlerin abileri boyacı Osman Güven vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Fatsa Orta Büyük Cami’de kılındıktan sonra Erenyurt mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

UGUR2

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-