eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ordu 2.Amatör Lig’de gruplar belli oldu!

Ordu 2.Amatör Lig’de gruplar belli oldu!
08 Şubat 2017 - 0:40

RRR

Ordu 2.Amatör Lig’de 2016-2017 sezonu Mart ayı sonunda başlaması beklenirken bu sezon 12 takımın mücadele edeceği ligde gruplar belli oldu.

 

Futbol İl Temsilcisi Hasan Vayni başkanlığında Tertip Komitesi üyeleri ve kulüpleri temsilen idarecilerin katıldığı toplantıda 12 takımın katılacağı ligde grup kuraları çekildi. Durugöl Tesislerinde Futbol İl Temsilciliğinde yapılan toplantıda Mart ayı sonlarında başlaması beklenen 2.Amatör Lig’in aynı zamanda statüsü de belirlendi. 2. Amatör Lig’de mücadele etmek için katılım müracaatında bulunan 12 kulüp yapılan kura çekimi ile A ve B Grubu şeklinde iki gruba ayrıldı. Statüye göre 6’şar takımdan oluşan iki grupta çift devreli lig usulüne göre geçen sezondan farklı olarak ilk ikiye giren takımlar arasında çapraz eşleşme ile play of mücadelesi yapılacak. Eleme usulüne göre oynanacak  yarı final maçının ardından finale kalan iki takım şampiyonluk için mücadele edecekler. 2016-2017 sezonu play of finalini oynayan iki takım da 1. Amatör Lige yükselecekler.

Grupların belirlendiği kura çekimine bu sezon Kotyora Futbol Kulübü ve Dolunayspor ilk kez katılırken geçtiğimiz sezon 1.Amatör Lig’e yükselme mücadelesi veren 8 takım bu şanslarını bu sezon da deneyecekler. Geçtiğimiz sezon ilk kez Ordu Amatör Lig’inde yer alan Mesudiyespor bu sezon yine lige katılacak.

Yapılan kura çekimine Ünye’den Ünye Gençlerbirliği, Fevzi Çakmak Gençlerbirliği, Çınarlıkspor, Fatsa’dan Dumlupınar, Fatsaspor ve Dolunayspor, Kumru’dan Kumru Esnafspor, Çatalpınar’dan Çatalpınarspor, Perşembe’den İstanbul Boğazıspor, Mesudiye’den Mesudiyespor ve Altınordu İlçesinden de Doğaspor, Kotyora Futbol Kulübü, katılan takımlar oldu. Ünye’nin takımları Çınarlıkspor ile Ünye Gençlerbirliği A Grubunda yer alırken Fevzi Çakmak Gençlerbirliği ise B grubunda mücadele edecek.

İŞTE 2.AMATÖR LİG’DE GRUPLAR

15878787_10209849060856576_1436579668_n8

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P