eskort samsun

ÜNYENETHABER

BU FOTOĞRAFLAR NEDEN PAYLAŞILDI ?

BU FOTOĞRAFLAR NEDEN PAYLAŞILDI ?
08 Şubat 2017 - 2:59

deedee

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlenen  olan Şehircilik Şura’sının gerçekleştiği 27 Ocak Tarihinde Ünye Belediyesi sosyal paylaşım ağında öyle bir resim paylaşıldı ki bu ne şimdi dedirtti.Kısa süre sonra skandal resimler siteden kaldırıldı.

Kabul edilemez paylaşım

Hatırlandığı gibi 17 Aralık yolsuzluk operasyonunun kilit ismi iş adamı Reza Zarrab’a ihracat ödülü veren Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş ‘a kumpas kurulmuştu.Uzun süre gündemden düşmeyen olayda yıpratılmak istenen hemşehrimiz Numan Kurtulmuş’a ne yazık ki bir yanlışlıkta Ünye Belediyesi tarafından yapıldı.

İkinci skandal ise 27 Ocak tarihinde gerçekleşti.

Ünye Belediye Başkanının ve Ak parti ilçe Başkanının bulunduğu fotoğrafta ,Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile şura toplantısı  sonrası gerçekleşen ziyaretin fotoğrafları olarak aşağıdaki kareler paylaşıldı.

 

16652481_10210149403524955_1636882342_n

 

Paylaşılan fotoğraflar iki sene öncenin olup,neden  Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’u ziyaret sonrası o gün çekilmiş fotoğraflar gibi resmi sosyal siteden paylaşım yapıldı merak ediyoruz?

Zira fotoğrafta görüldüğü gibi Fetö/Pdy Terör örgütü ile alakalı davadan memurluktan ihraç edilen Eski Ünye Kaymakamının yer aldığı fotoğraflar niçin kamuoyuna servis edildi. Bu olayın neden ve niçin yapıldığı bilinmemekle birlikte,akıllara değişik soruların gelmesine de sebep oldu. 

  • Bu olay bir hata mı ?yoksa bir komplo mu ?

  • Eğer bir hata ise ,ziyaretin olduğu o günde yapılması ne kadar tesadüfi olabilir ?

  • Yok bu skandal paylaşım bilerek yapıldıysa ,kime yapıldı ?

  • Bu skandalın arkasında ne gibi hesaplar ve kimler olabilir  ?

  • Acaba burada yaratılmak istenen ne tür bir algı olabilir?

  • Bu paylaşım  en çok zararı kim görebilir ?

Suçlu kişiler hesap vermeli

Resmi bir kurumun sitesinde skandal yaratan fotoğrafları paylaşan kişi ve sorumlulara derhal gereğinin yapılması gerekiyor.Yoksa burada kamuoyunun algıladığı gibi Başbakan Yardımcısı Hemşehrimiz Numan Kurtulmuş’a yapılan bu saygısızlık (komplo olduğunu düşünmek bile istemiyoruz) kabul edilemez olup,olay örtbas edilmeye çalışılmamalı ve bu konuda gerekli hassasiyet gösterilmelidir.Aksi halde bu yapılan olaya her kim göz yumuyorsa oda bu skandala ortak olmuş olur ve bunun altında kalır.

anket

Üzgünüz, şu an hiç anket bulunmuyor.

15878787_10209849060856576_1436579668_n8

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-