eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇOK GEÇ OLMADAN ….

ÇOK GEÇ OLMADAN ….
08 Şubat 2017 - 23:58

DRRR

Önce sorum şu yönde,büyük caminin karşı arasında yıkılan dükkanlar ilçemizin daha çok rüzgar alıp hava sirkülasyonunun daha fazla olması için yıkılmadı mı ?

Madem yıkıldı neden hemen bitiminde avm yapımı başladı?

Konumuz tabi ki bu değil.

O binaya kocaman bir afiş asılı duruyor dikkatinizi çektimi bilmiyorum ? Benim çekmiş

olacak ki bir araştırma yaptım sonuçları yazıyorum hazır olun .

752 km yol yapılmış eyvallah bak bu olabilir, Yunus Emre kuruluş kampı hadi buna da eyvallah, Niksar caddesi vahim bi durum da da neyse o da on numara ,Fevzi Çakmak parkı e hadi bu da tamam.

Ünye çamlık projesi ? Ünye port konteyner limanı ? Otobüs terminalini saymıyorum çünkü o yapılalı baya bi oldu, yapan Başkanımız dan Allah razı olsun.

Oto galericiler sitesi? Ve asıl bomba organize sanayi bölgesi?

1- Çamlık projesi nere de ,ne zaman ,nasıl kime göre güzel bir düşünce ?Daha ham ,hatta ham bile değil.

2- Konteyner limanı düşünce güzel ama yapımı daha proje aşamasında bile değil. Düşünce de sabit ortada bir şey yok.

3-Galericiler sitesi en çok komik olan bu….

Geçenlerde bir araştırma yapıldı araştırma şu galericiler sitesi yapsak dükkan alır mısınız? Herkes tabi alırız dedi.Ama alırken galerici esnafı uyanıktır. Kendisini size öptürmez haberiniz olsun. Fotoğraf istoç mu, otomall mı, oto center mı bilemedim, kopyala yapıştır bir fotoğraf olduğu belli.

4- En acaip olanı da OSB …

Yahu arkadaş az yaratıcı olun. Proje diye insanlara kakaladığınız sadece düşünceleriniz .Bunu planlanmış, çizilmiş her şey tamam da yarın başlıyoruz imajı vermeyin. O resim nerenin merak ettim. Dilovasının mı , Pendik mi, İzmit OSB mi bir cevap alırsak seviniriz ? Yok bunlar gerçekten proje aşamasında çizilmiş ise gösterin bende buradan size methiyeler düzeyim özürler dileyeyim söz.

Bakın beni ilgilendiren konu OSB gerisi teferruat olmasa da olur. Neden mi çok basit, Ünye’nin en büyük tekstil yatırımcısı ile tanışıp sohbet etme imkanımız oldu. Dertlerini bizlere açtılar sağolsunlar. Bakın 500 insan çalışıyor yani 700.000 tl katma değer dağıtıyor ailelere.

275.000 SSK ödüyorlar ve bu insanların OSB hala hazırda faliyete sokulamadığı için aylık zararları 200.000 tl .Sadece SSK ve işçi desteğinden dolayı.

Bu insanlara başka yerlerden teklif yapılmıyor diye düşünüyorsanız hata yaparsınız. Bu insanlar buralı olmamalarına rağmen Ünye’nin çocuğu bile olmamalarına rağmen inatla sizin yapacağınız OSB ‘yi bekliyor.

Ne kadar daha bekler bu insanlar bilemem ama bence çok beklemezler. Teklifleri duysanız dudak uçuklatıyor benden söylemesi.

Bu insanlar yatırımlarını buradan çektikten sonra beraber oturur beş taş oynarız bilgi vermek istedim. OSB’ yi seçim vaadi olarak kullanmaktan vazgeçin ve bütün mesainizi bu konuya yoğunlaştırın. İnsanları tüketim ekonomisine mahkum etmeyin. Üretimi olan insan, tüketmeyi daha çok sever.

sağlıkla kalın

Şenol OKUTUCU

15878787_10209849060856576_1436579668_n8

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-