eskort samsun

ÜNYENETHABER

ESNAFA MÜJDE

ESNAFA MÜJDE
13 Şubat 2017 - 8:34

1102-1024x7681

KOSGEB’in kredi kampanyasına ilişkin hatırlatma yapan Özkan, “50 bin lira üst limitli bu kredi faizsiz. Ayrıca kredinin geri ödeme koşulları da cazip. İlk 12 ay ödemesiz, kalanı ise üçer aylık eşit taksitler halinde ödenmek üzere faizsiz toplam 36 ay vadeli bir kredi olacak” dedi.

 

– “Daha önce başvuru yapanların tekrar başvuru yapmalarına gerek yok” –

 

Daha önce başvuruda bulunan işletmelerin tekrar başvuru yapmalarına gerek olmadığını belirten Özkan, bu imkandan kooperatif olarak ilçede mümkün olduğu kadar çok üyelerini istifade ettirmek istediklerini ifade ederek şunları söyledi:

 

“KOSGEB’in 50 bin lira faizsiz kredileri için 10 Şubat 2017 tarihi itibariyle yeni başvurular alınmaya başlandı. Bu kredi için daha önce başvuranların yeniden başvuru yapmaları gerekmiyor. 50 bin lira faizsiz kredi mikro işletmelere verilecek olup, finans ve sigorta kesiminin de bu krediden faydalanmasını sağlandı. Başvurular 20 Şubat tarihine kadar alınacak. Bu doğrultuda Ünye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da üyelerimizin yanlarında olup, elimizden geldiğince çok esnaf ve sanatkarlarımızın bu krediyi kullanmasına kefalet edeceğiz. Bu doğrultuda krediden yararlanmak ve bilgi almak isteyen esnaflarımız kooperatifimize ulaşabilirler.”

kkk

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-