eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN YARDIMCISININ KEYFİ YERİNDE,YA VATANDAŞIN ?

BAŞKAN YARDIMCISININ KEYFİ YERİNDE,YA VATANDAŞIN ?
13 Şubat 2017 - 14:29

KKKY

Görevi halka hizmet etmek olan Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren asli görevini bırakıp her zamanki gibi EMİT FUARI örneğinde olduğu gibi görevini ve yetkilerini kendi şahsi işleri için DSWWkullanmaya devam ettiğini bir kez daha gösterdi.

Olay bugün öğleden sonra Ünye Belediyesin’ e özel bir işi için giden vatandaşın Başkan Yardımcısı Erhan Eren’i mesai saatinde makamında bulamayıp, bir radyoda  Kayıp Hece adlı kitabını tanıtmak için çıktığı programı görmesiyle ortaya çıktı.

ÖNCELİK VATANDAŞ OLMALI

Duruma kayıtsız kalmayan mağdur vatandaş “Sayın Belediye Başkan Yardımcısı hangi makamda oturduğunun kkkgnfarkında değil herhalde. Mesai saatlerinde özel işlerine vakit ayırması ne kadar etiktir? Program boyunca vatandaştan çaldığı saatleri mesai bitiminde  eklemeyi düşünüyor mu? Asli görevi kamu hizmeti olan bu kişilerin görev ve iş disiplini buysa vay geldi halimize.Bugün bu kapıdan  benim gibi kaç kişi  döndü? Sırf keyfi işleri için bir çok kişi mağdur oldu. 3 kişinin izlediği bir tanıtım için insanların dakikalarından çalan kişiler kim olursa kınıyoruz. Nerede kaldı  Hz. Ömer’in devlet yönetimini dilinden düşürmeyen idarecilerin dürüstlüğü.Ben hakkımı gasp eden bu kişiye hakkımı helal etmiyorum .Ünye belediyesi çiftlik değildir dedi. ”

Her şeyi bir kenara bırakıp kitap tanıtma sevdasına düşen Başkan Yardımcısına makamın hakkını ver,halkın işini görmek için o makamda oturduğunu hatırlamasını tavsiye ediyoruz.

kkk

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-