eskort samsun

ÜNYENETHABER

MAHALLELİ ANKARA’YA GİDİYOR

MAHALLELİ ANKARA’YA GİDİYOR
13 Şubat 2017 - 23:33

dddd

 

Yazkonağına yapılması düşünülen Üniversite kampüsünün Ünye’nin başka bir yerine alınması  kamuoyunda farklı değerlendirmelere neden oldu. Havaalanına alınan projenin tepkileri sürerken herkesimden farklı sesler yükselmeye devam ediyor.Cuma günü Cumhuriyet  meydanında mahallelinin yaptığı basın açıklamamasının ardından ,farklı basın kuruluşlarında yer alan açıklamalara kamuoyundan tepkiler geldi.Mahalleli adına konuyla ilgili açıklama yapan Yaşar Yıldız ,bu tür maksadını aşan açıklamalara tepkimiz dahada büyük olacak dedi.

Yaşar Yıldız konuşmasına şöyle devam etti.

”Fevzi Çakmak Mahallesi Yaz Konağı halkı olarak 10.02.2017 tarihinde Cumhuriyet Meydanında yaptığımız Üniversitemizi istiyoruz mitinginin ardından, Ünye’de bir mühendis tarafından yapılan bir basın açıklaması bizi aaahayretler içine düşürmüştür. Bir mühendisin Üniversitenin yapımına,inşaatına ve temelden bitiş tarihi olarak gördüğü 2023 yılına kadar nasıl bir tarih veriyor anlamadım.  Ben şahsım adına 2023 tarihini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan haricinde ne Bakanlarından, ne Milletvekillerinden nede il ve ilçe başkanlarından duydum. Mühendisimizin açıklanmasını yaptığı yer abartman dairesi ya da site binası değil. Bu tür açıklaması bizi üzdüğü gibi, Yaz Konağı halkı şuanda Başbakan yardımcımız Sayın Numan Kurtuluştan randevu alarak otobüslerle Ankara’ya hareket edecekler.

İstedikleri Rantı Mahallemizde Bulamadılar Galiba ?

Üniversitemiz için araştırma yaptığımızda, sizinki doğu kampüs  tarafı, burası  batı kampüs tarafı diyerek ikiye ayırmaya başladılar. Önce batı taraftan başlayacağını sonra doğu tarafa gidileceğini dile getiriyorlar. Bizi neden ikiye böldüklerine anlam veremiyoruz.   Bu kampüsü neden ikiye böldüklerini anlayamadık.

Eğer mühendisimizin bu kadar büyük  imkânı ve gücü  varsa ,20 senedir Fevzi Çakmak okulumuza neden el atmadı. 4 dönümlük yerde insanlar gece tuvaletlerini karşılarken, uyuşturucu bağımlısı gençler orayı mesken etmişken bu mühendisimiz neredeydi.

Ayrıca mahallemizin yolları patates yolu gibi. Sağlıklı insan yürüyemiyor. Mühendisimize sesleniyorum. Mahallemize en son ne zaman geldiniz?Fevzi Çakmak Mahallemizin Sokak ve caddelerini sayabilir misiniz? Biz rahatlık peşinde değiliz bizim kamu hizmetleri için vatandaşın yanındayız. Rant peşinde koşanlar istediklerini bulamadılar o yüzden mahallemize hizmet getirmiyorlar.Mahallemiz diğer mahallelerden geri kalmış durumdadır.

Sonuna Kadar Hakkımızı Arayacağız

Sayın Başbakan Yardımcımız Numan Beye, il ve ilçe başkanımıza sesleniyoruz Fevzi Çakmak Mahallemizin umudu ile oynamayınız. Fevzi Çakmak Mahallesinin son umudu Yaz Konağı Mahallesidir.  Bizi şuanda idam sehpasına çıkarmışlar. İdam ipini boğazımıza geçirmişler, celladın altımızdaki sehpaya son tekmeyi vurmasını bekliyoruz. Eğer üniversitenin müjdesi verilirse biz idam sehpasından ineceğiz.

“Ben bunu Fevzi Çakmak Mahallesi olarak 15 bin kişi adına ve 40 köyün geleceği adına söylüyorum”.dedi.

kkk

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-