eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

HAFTANIN DEĞERLENDİRMESİ

HAFTANIN DEĞERLENDİRMESİ
13 Şubat 2017 - 22:38

1-amator-lig-de-haft_bvbF

Cuma ve Cumartesi günü oynanan maçlarla başlayan Ordu 1.Amatör Lig’de 12.Hafta bugün oynanan maçlarla tamamlandı. A Grubu’nda Altınordu Belediyespor’un, B Grubunda da Ünye 1957 Spor’un galip gelerek zirve yürüyüşlerini sürdürdükleri haftada Kabataşspor, ligin ilk yarısında 20 gol yediği ve ulusal basına konu olan rakibi Ulubey Belediyespor’un bu sefer karşısına çıkmadı. 12.Haftanın toplu sonuçları ve haftanın enleri şöyle:

 

1.Amatör Lig’de 12.Hafta oynanan 10 maçla tamamlandı. A Grubu’nda 11.Haftada liderlik koltuğuna kurulan Altınordu Belediyespor Soyaspor’un 6-1 mağlup ederken B Grubunda Ünye 1957 Spor, Kirazlimanıspor’u 10-0’lık skorla geçerek firesiz liderliğine devam etti. Ligin ilk devresinde 3.Haftada oynanan ve 20-0 Ulubey Belediyespor galibiyeti ile sona eren maçta ağır bir 1202201701sncyenilgi alan Kabataşspor bu sefer rakibinin karşısına çıkmadı ve hükmen mağlup oldu. Kabataşspor’a 20 gol attıktan sonra çok gol attıkları gerekçesiyle maç priminden olan Ulubey Belediyespor, böylelikle ulusal basına konu olmuştu. Bu hafta oynanacak maçın rövanşında neler yaşanacağı merakla beklenirken A Grubunda puanı olmayan ligin son sırasındaki Kabataşspor sahaya çıkmayarak hükmen mağlup oldu.

HAFTANIN ENLERİ

12.Haftanın alınan sonuçları neticesinde A ve B Grubunda bu hafta toplam 60 gol atıldı. Ligin en gollü haftalarından biri olarak kayıtlara geçen 12. Haftada 10 maçtan 7’sini ev sahibi, 1’ini deplasman takımları kazanırken iki maç ta beraberlikle sona erdi. A Grubu’nda oynanan Akyazıspor-Aybastıspor ve Eskipazar-Turnasuyuspor maçları aynı sonuçla 2-2 eşitlikle sona erdi.

Atılan 60 golün 49 tanesini ev sahibi takımlar, 11 tanesini de deplasman takımları kaydetti. Haftanın en farklı galibiyetini kendi sahasında Kirazlimanıspor’u 10-0 mağlup eden Ünye 1957 Spor elde ederken, Esnafspor-Çamaşspor ve Gölköyspor-Korgan Belediyespor maçlarında ev sahibi takımlar sahadan 7-1 galip ayrılan takımlar oldu. 12.Haftanın deplasmanda kazanan tek takımı olan Kumruspor, Çaybaşı Belediyespor karşısında elde ettiği bu galibiyetle B Grubunda ikinci sıraya yükseldi.

kkk

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P