eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

KAPTANI NEDEN VE KİM ÇILDIRTTI ?

KAPTANI NEDEN VE KİM ÇILDIRTTI ?
16 Şubat 2017 - 2:10

rffff

 

Ünyespor’un  formasını uzun süre başarıyla terleten,sahada ve saha dışında 7 den 70′ şe efendiliyle ve kişiliğiyle bir çok kişinin sevdiği atom karınca lakaplı İsmail Karayiğit kendisine ait sosyal paylaşım sitesinde ki paylaşımı  bomba gibi yeşil sahanın dışına düştü.

İsmail’in yazısında argo kelimeler kullanması ve paylaşımın sosyal ağda yüzlerce kişiye ulaşması spor camiasında gündemi oluşturdu.

Sosyal paylaşım sitesinden yaptığı bu ağır sözleri Neden,Kime ve Nasıl bir ruh haliyle yaptığı da ayrı bir merak konusu oldu.

Spor camiasından görüşlerini aldığımız kişiler,Toplum olarak artık gerilen ilişkileri ,daha çok germek değil de ,uzlaşmacı,hoş görülü ve sabırlı olmamış gerektiğini vurguladılar.Çünkü ülke olarak önümüzde daha zorlu süreçler olacak,bu zor şartlardan güçlü çıkabilmek için öncelikle sağlıklı düşünmek ve düşünceler saygı göstermek gerektiğine inanmamız gerektiğinin mesajı verdiler.

İsmail ile aynı sahayı paylaşan arkadaşları,onun  beyefendiliğinden bahsederken böyle bir açıklamayı okuduğumuzda inanın çok şaşırdık,ama bıçak kemiğe dayanmış olacak ki bu açıklamayı yaptı .Keşke yapmasaydı ama ,demek ki bu paylaşımı yapan kişi sinirlerini baya zorlamış olaca ki bu nahoş olay oldu dediler.

Özellikle bu konuda tüm yöneticilere daha çok görev düşüyor.Milleti bunaltmayın,esnafı, seyyarı,vatandaşı, engelliyi,meslek guruplarını kendinize düşman etmeyin,ekmeklerle oynamayın .İnsanları çıldırtma noktasına getirmeyin dediler.

İşte gündemi bomba gibi düşen o paylaşım

tttt

 

kkk

 

 

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P