eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

AMATÖR LİGİ KAR VURDU

AMATÖR LİGİ KAR VURDU
17 Şubat 2017 - 19:48

536_1

Daha önce iki kez olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen ve fikstür kaydırma yoluna gidilen Ordu Amatör 1.Lig’de ve diğer alt yapı liglerinde Cuma, Cumartesi ve Pazar günü oynanması gereken tüm müsabakalar bölgemizde etkili olan kar yağışı nedeniyle bir kez daha ertelendi.

 

Birkaç gündür bölgemizde zaman zaman etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Futbol İl Tertip Komitesi tarafından başta 1. Amatör Lig olmak üzere U-14 ve U-19 liglerinde oynanacak maçların tamamı ertelendi. Futbol İl Tertip Komitesinin olumsuz hava şartları nedeniyle erteleme kararı aldığı müsabakalar daha sonra belirlenecek bir tarihte oynanacak.

İl Futbol Temsilci Hasan Vayni’den edindiğimiz bilgiye göre Ordu 1.Amatör Lig’de bugün Esnafspor-Ünye 1957 Spor ve Perşembespor-Çaybaşıspor maçlarıyla başlaması ve Cumartesi, Pazar günü oynanacak maçlarla devam etmesi gereken 13.Hafta müsabakaları olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendi. Vayni, açıklamasında erteleme kararı ile ilgili olarak maçların ne zaman oynanacağı konusunda henüz bir karar almadıklarını, ilerleyen günlerde yine hava koşullarına göre maçların programlarını yeniden düzenleyeceklerini söyledi.

kkk1

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P