eskort samsun

ÜNYENETHABER

”Ben Yaşadıkça İmalatı Bırakmam”

”Ben Yaşadıkça İmalatı Bırakmam”
20 Şubat 2017 - 12:45

adem vidinli

1990 yılından itibaren ayakkabı sektörün de yerini koruyan Adem VİDİNLİ ,ayakkabı imalatı ,tamiri ve onarımını yaparak mahalle sakinleri tarafından geçimini sağlamaya devam etmektedir.

Kalite konusunda önemli çağrıda bulunan Mert Kundura işletmecisi Sayın Adem VİDİNLİ ”Ben yaşadıkça imalatı bırakmam ” diyerek ayakkabılarda sağlık konusunda yetersiz imalat olduğunu söyledi. Kalitesiz ve ucuz ayakkabılara yoğun talep olduğunu dile getiren VİDİNLİ ayak sağlığı açısından zararlı olduğunu beyan etti. Bu konuda insanların ayak kokusu ve mantar oluşumunda etki ettiğini ve insanların çoğunluk ile bunlardan şikayetçi olduğunu söyleyerek sözlerine devam etti.

Kendi imalatı olan ayakkabılarda kalite konusunda garanti verdiğini beyan eden VİDİNLİ  Şehrimizde ayakkabı imalatı konusunda çok az işletmenin bulunduğu ve ucuz satılan ayakkabıların kendi işlerini düşürdüğünü söyledi.Ayakkabı seçiminde moda, renk ve görsellikten ziyade sağlığında önemli olduğunu vurgulayan sayın VİDİNLİ,  insanların sağlığı açısından da dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulundu.16667646_729683650531959_1459026186_o

mert kundura

 

mert kundura reklam

 

Haber : Mustafa Kemal ÖZKAYA,Kübra KILIÇ

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-